Quote (-joey- @ Mar 22 2021 09:31am)
Azt hittem az a baj, hogy dugó van.
De ha 3x gyorsabb az autó, mint a tömegközlekedés, akkor gondolom nincs, úgyhogy megnyugodtam.
Hat xvi/xv kerbol a belvaros kozepe olyan fel ora kocsival, 1-masfel tomegkozlekedve
De ettol meg az h beerek a korutra es 200 meterenkent valtakozik hogy a sav bicikli sav v sima es ossze vissza probal mindenki sorolni es a fel oras menetidobol 20 perc ott szorakozni nem epp optimalis
Quote (ecnebketto @ Mar 22 2021 09:37am)
?
magyar bkv teljesen hozza a szintet, belvarosban gyorsabb a kozlekedes, mint autoval.
ti melyik filmet nézitek?
még több autó meg a tökömnek sem kell a városba, én pont hogy remélem, hogy minden autót ki fognak tiltani.
ez az autóval megyek mindenhova csak itthon ekkora májerség.
A bkv minoseget ne vitassuk mert ugylatom szubjektiv, persze lovaskocsihoz kepest kurvajo
Kulkeruletrol beszeltem bejutas ugyileg, vagy gondolom le kene rakjam a metronal a p+r parkoloba ahol 30 hely van, ebbol 10 be valami roncs van permamens parkolva a maradek meg reggel 6 kor betelt
Ez a kocsikat kitiltani kurva nagy varosfejlesztest igenyelne otszaz oldalrol, az h valami felbolond lezar ad hoc savokat nem eppen az evekre elore megtervezett infrastruktura atalakitas