Quote (Vismajor @ 3 Mar 2019 14:07)
En elsosorban munkára vennek pont. Mi annyira casual gamerek vagyznk h amondo vagyok 2ks logitech is tökéletes.
De ha mar munkara hasznalod, kotelezo a csere. Annyit tus hozzatenni a napodhoz, h élvezet nyomkodni a gombokat h hihetetlen .
Nekem melohelyre egyelore Microsoft 5000 wireless van, de szeretnek majd vmi mechat csak sajnalom ra a penzt, mert ami halk az drága nagyon. Melohelyre meg nek vehetek olyat ami csattog
Melon az egerem is egy Logitech G503 meg Omen egerpad, mert iszonyatosan sokat dob a sima felhasznalason is. Mellettem ul a csaj es egerpad nelkul kattingatja a 2 ezer ftos dellt amit a ceg adott... raneznj is szörnyű
Hmm.. Amugy ja, en is zsido vagyok ~30k kiadni egy billentyuzetre. Egeret eleg regota Corsairt hasznalok. Vasarlaskor belovom arkategoriat es markolaszok parat, amikor cserelni kell, a mostani 2,5 eve van meg es jol birja: Corsair Harpoon RGB. Azelott Colermaster volt vagy 3 evig, ott sajna a gumi boritas az izzadtsagtol kb lebomlott

Gomb magassag: alapbol a magasabb kialakitasu gombokat preferalom, szoval ez igy annyira nem tema nalam.
Egerpad az meg kb a kinai 2k huf egeres korszakom ota minimum ilyen ~450*200 mm-es, hihetetlen, hogy mennyivel jobb, mint barmi mas csuklotamaszos, meg kicsi, meg no egerped megoldas. Most csereltem masodszor, mert nagyon el volt mar elozo kopva.
This post was edited by Baleee on Mar 3 2019 09:49am