d2jsp
d2jsp Forums > International > Magyar > Informatikai Kérdések
1231180Next
Add Reply New Topic New Poll
Genthor
#1 Apr 10 2009 04:53am
Group: Member
Posts: 19,750
Joined: Jun 5 2005
Gold: 2,808.50
Ide jöhet mindenféle hardveres és szoftveres kérdés, probléma.

Szabályok:
  • Hack, warez és egyéb hasonló témák, amiket más szabályok is tiltanak, nem engedélyezettek.
  • No spam.
  • No offtopic.

If you break the rules, Lajo will spank you.
Vharimatras
#2 Apr 10 2009 04:55am
Group: Member
Posts: 32,949
Joined: Jan 3 2008
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Nos ha már van ilyen akkor megkérdezném, hogy mi a rákért van az, hogy ha estére áramtalanitom a gépet akkor ha reggel bekapcsolom a hosszabítót és be akarom kapcsolni a gépet akkor azt csinálja ,hogy felpörög aztán hirtelen eldobja és nem kapcsol be. Általában iylenkor csak akkor tud bekapcsolni ha áll kb 3-5 percet áram alatt mielött bekapcsolom.


:(

This post was edited by Vharimatras on Apr 10 2009 04:56am
Aston
#3 Apr 10 2009 04:59am
Group: Member
Posts: 15,009
Joined: Jul 3 2008
Gold: 10.66
Quote (Vharimatras @ Fri, 10 Apr 2009, 12:55)
Nos ha már van ilyen akkor megkérdezném, hogy mi a rákért van az, hogy ha estére áramtalanitom a gépet akkor ha reggel bekapcsolom a hosszabítót és be akarom kapcsolni a gépet akkor azt csinálja ,hogy felpörög aztán hirtelen eldobja és nem kapcsol be. Általában iylenkor csak akkor tud bekapcsolni ha áll kb 3-5 percet áram alatt mielött bekapcsolom.


:(


Huzogassad a szivattyút, mint a Wartburgban
szabika
#4 Apr 10 2009 04:59am
Group: Member
Posts: 40,043
Joined: Nov 12 2007
Gold: 10.00
Quote (Genthor @ Fri, 10 Apr 2009, 11:53)
Ide jöhet mindenféle hardveres és szoftveres kérdés, probléma.

Szabályok:
  • Hack, warez és egyéb hasonló témák, amiket más szabályok is tiltanak, nem engedélyezettek.
  • No spam.
  • No offtopic.

If you break the rules, Lajo will spank you.


:drool:
Genthor
#5 Apr 11 2009 01:00am
Group: Member
Posts: 19,750
Joined: Jun 5 2005
Gold: 2,808.50
Quote (Vharimatras @ Fri, 10 Apr 2009, 12:55)
Nos ha már van ilyen akkor megkérdezném, hogy mi a rákért van az, hogy ha estére áramtalanitom a gépet akkor ha reggel bekapcsolom a hosszabítót és be akarom kapcsolni a gépet akkor azt csinálja ,hogy felpörög aztán hirtelen eldobja és nem kapcsol be. Általában iylenkor csak akkor tud bekapcsolni ha áll kb 3-5 percet áram alatt mielött bekapcsolom.


:(


Én inkább a tápra gyanakodnék. Próbáld ki azt, hogy ne kapcsold ki a hosszabbítót, hanem a kábeleket húzd ki belőle éjszakára.
CyberPunk666
#6 Apr 12 2009 12:05pm
Group: Member
Posts: 42,883
Joined: Jul 16 2006
Gold: 1.00
Quote (CyberPunk666 @ Sun, 12 Apr 2009, 18:49)
h egy tavoli asztalon baszna meg a kurva anyjat...

nem akar mukodni, pedig letiltottam mind a 2 gepen a tuzfalakat, kinyitottam egy portot, atallitottam a portot a kinyitottra, a torrentkliens szerinti teszt alapjan a port nyitva van.

megsem tudok kapcsolodni...

pingelni sem tudom az otthoni gepemet, es baromi idegesito, mivel az atjaras biztosan jo a gephez mert nyitva van, es akkor legalabb pingelnem tudnom kene...


vkinek vmi otlete?


vki?
Genthor
#7 Apr 12 2009 12:18pm
Group: Member
Posts: 19,750
Joined: Jun 5 2005
Gold: 2,808.50
Feltételezem, XP Prof. van mindkét gépen. Azon a gépen beállítottál jelszót a felhasználói fiókhoz, amelyikhez kapcsolódni akarsz? Mert csak akkor fog működni.

Bővebben itt olvashatsz róla:

http://www.jox.hu/cikkek/138/8
CyberPunk666
#8 Apr 12 2009 12:23pm
Group: Member
Posts: 42,883
Joined: Jul 16 2006
Gold: 1.00
Quote (Genthor @ Sun, 12 Apr 2009, 19:18)
Feltételezem, XP Prof. van mindkét gépen. Azon a gépen beállítottál jelszót a felhasználói fiókhoz, amelyikhez kapcsolódni akarsz? Mert csak akkor fog működni.

Bővebben itt olvashatsz róla:

http://www.jox.hu/cikkek/138/8


ez a cikk a google elso talalata,... ez alapjan altam neki, mikor nem akart menni.

ofc van jelszo hozza, plane, h a rendszergazda felhasznalonak alapbol kotelezo beallitani.

mindket gepen win xp sp3 van


es a google elso 10 oldalat vegninyalaztam, + a microsoft sugot es a netes supportjukat, magyart es angolt.

es elvileg minden mukodik es megsem.


a routerben is mar kiraktam a router ele a gepet (mm routeren keresztul router ele (DMZ))
Vharimatras
#9 Apr 12 2009 12:24pm
Group: Member
Posts: 32,949
Joined: Jan 3 2008
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Quote (Genthor @ Sat, Apr 11 2009, 08:00am)
Én inkább a tápra gyanakodnék. Próbáld ki azt, hogy ne kapcsold ki a hosszabbítót, hanem a kábeleket húzd ki belőle éjszakára.


tápcsere is volt mrá :(
Genthor
#10 Apr 12 2009 12:31pm
Group: Member
Posts: 19,750
Joined: Jun 5 2005
Gold: 2,808.50
Quote (CyberPunk666 @ Sun, 12 Apr 2009, 20:23)
ez a cikk a google elso talalata,... ez alapjan altam neki, mikor nem akart menni.

ofc van jelszo hozza, plane, h a rendszergazda felhasznalonak alapbol kotelezo beallitani.

mindket gepen win xp sp3 van


es a google elso 10 oldalat vegninyalaztam, + a microsoft sugot es a netes supportjukat, magyart es angolt.

es elvileg minden mukodik es megsem.


a routerben is mar kiraktam a router ele a gepet (mm routeren keresztul router ele (DMZ))


Akkor passz. Viszont van egy jó program az ilyen kapcsolatokhoz, használtam már párszor, a tűzfalakon is automatikusan átmegy. Az egyetlen hátránya, hogy mindkét gépen futnia kell, ami neked most kicsit bajos lesz, ha jól sejtem. :) Teamviewer a neve. Alig több, mint másfél mega.
Go Back To Magyar Topic List
1231180Next
Add Reply New Topic New Poll