d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Informatikai Kérdések
Prev1115111521153115411551214Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Mar 2 2019 01:26pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Mar 2 2019 02:11pm)
na mivel itt mindenki ert hozza, ezert nekem is lenne 1 gondom.
van 1 monitorom, ami neha ki-be kapcsol fullscreen alkalmazasokban (legyen az jatek, full kepernyos utube/twitch)
neha orakig nem csinalja, neha meg 2perc alatt 3-4*
kikapcsol a monitor ~2secre, aztan vissza.
monitor : LG MP59G @ 75hz, DisplayPort kabellel
vga : Sapphire Nitro+ RX 480 OC
nemtudom milyne info kell meg, win updatelve, vga driver is, aram nem megy el (lil lol kek)
kabel sertetlen, mivel DP kabel, ezert az nem is tud kicsuszni, de mivel csak fullscreennel fordul elo, igy ez mind1 is.
osszevissza gugliztam, kabelt irtak, drivert, monitort (1eves sincs)
tapot is irtak valahol, hogy terheles alatt meghal, de ketlem, mivel 520w seasonic tapom van, ami megint csak nem regi, es ha tap lenne keves, inkabb kekhalal lenne

monitor tap / kondi
egy eve lehalt a harmadik monitorom, lusta voltam ezert beraktam helyette a tv-t, most meg alig latok kis monitoron 24 vs 42 "
jövő héten beadom vhova, h csinaljak meg 5-10k szokott lenni, egyszer megcsinaltam hazilag is, kb 50 huf
Member
Gold: 6,352.66
Mar 2 2019 01:31pm
Quote (bceeN @ 2 Mar 2019 21:26)
monitor tap / kondi
egy eve lehalt a harmadik monitorom, lusta voltam ezert beraktam helyette a tv-t, most meg alig latok kis monitoron 24 vs 42 "
jövő héten beadom vhova, h csinaljak meg 5-10k szokott lenni, egyszer megcsinaltam hazilag is, kb 50 huf

es terheles alatt szarik csak be? eleg random, most vagy 1 oraja nem csinalta 1* se
Member
Gold: 0.00
Mar 2 2019 02:03pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Mar 2 2019 08:31pm)
es terheles alatt szarik csak be? eleg random, most vagy 1 oraja nem csinalta 1* se

imho kondi ez alapjan
Member
Mar 2 2019 02:17pm
Quote (bceeN @ 2 Mar 2019 22:03)
imho kondi ez alapjan

remek, nem tudom, hogy van-e kedvem varni 1 honapot garira........ raadasul nem is tudom eloidezni a hibat. de ha terheles, akkor windowedben miert nem jott elo soha eddig?
Member
Gold: 69.85
Mar 3 2019 02:34am
Quote (bceeN @ 1 Mar 2019 18:12)
Nekem a plexi lap ragasztása leolvadt nyáron, csobogó. :))
Nézesd meg az a biztos, szerintem.
CM nekem is gecihangos volt, bar most is az van, ez most kussban végzi a dolgát és nyomorult plexi sincs rajta, remélem.

[Nincs ezen plexi, zart az egesz, ettol fuggetlenul lehet valami hasonlo. Tomites kapott olyan pici rest, amin meg tul viszkozus a folyadek, hogy atmenjen, vagy csak tenyleg a pump szar mechanikusan.

Quote (bazdmegmarnemtudom @ 2 Mar 2019 22:17)
remek, nem tudom, hogy van-e kedvem varni 1 honapot garira........ raadasul nem is tudom eloidezni a hibat. de ha terheles, akkor windowedben miert nem jott elo soha eddig?

Nekem is ez volt, bar egy regebbi asus monitornal, bestbytenal azt mondtak, ha literally sehogy mashogy nem produkalja a monitor a hibat csak az adott gep(em)nel, akkor akar lehet a mobo-n is hajszalrepedes, ami hotagulastol, vagy mondjuk sok venti egyszerre meneteletol pont annyire pillanatszeruen fel tud nyilni, hogy kontakthiba lepjen fel. Mas gephez kotve nem volt gond a monitorral. Mondjuk eleg murphy, mert vegul meg is csak az derult ki, hogy nem a mobo a hibas, hanem a monitorban levo ‘vezerles’ doglott meg.

Ujabb kerdes: elhasznaltam megint egy random 2k hufos billentyuzetet, van ertelme ezekbol ertelmesebbet venni? Mivel kizarolag a jateknal van jelentosege esetemben “respond time”-rol beszelni, a melos felhasznalasnal irrelevans, erdemes jobbra kolteni? Van akkor rt kulonbseg egy random 2k logitech meg egy mechanikus kozott, hogy megerje az utobbi? Plane casualnak.. tartosabbak annyival, hogy 1 ev utan azt se kelljen kukazni? (Finoman gepelek, de kurvasokat es egy ev alatt siman elkopik nalam egy ilyen random bill.) ja es a leggontosabb: letezik olyan mechanikus bill, amin a basic 3 leden kivul nincs tobb...? Ha nem akkor marad a 2k-s random.
Member
Mar 3 2019 02:45am
Quote (Baleee @ 3 Mar 2019 10:34)
[Nincs ezen plexi, zart az egesz, ettol fuggetlenul lehet valami hasonlo. Tomites kapott olyan pici rest, amin meg tul viszkozus a folyadek, hogy atmenjen, vagy csak tenyleg a pump szar mechanikusan.

Nekem is ez volt, bar egy regebbi asus monitornal, bestbytenal azt mondtak, ha literally sehogy mashogy nem produkalja a monitor a hibat csak az adott gep(em)nel, akkor akar lehet a mobo-n is hajszalrepedes, ami hotagulastol, vagy mondjuk sok venti egyszerre meneteletol pont annyire pillanatszeruen fel tud nyilni, hogy kontakthiba lepjen fel. Mas gephez kotve nem volt gond a monitorral. Mondjuk eleg murphy, mert vegul meg is csak az derult ki, hogy nem a mobo a hibas, hanem a monitorban levo ‘vezerles’ doglott meg.

Ujabb kerdes: elhasznaltam megint egy random 2k hufos billentyuzetet, van ertelme ezekbol ertelmesebbet venni? Mivel kizarolag a jateknal van jelentosege esetemben “respond time”-rol beszelni, a melos felhasznalasnal irrelevans, erdemes jobbra kolteni? Van akkor rt kulonbseg egy random 2k logitech meg egy mechanikus kozott, hogy megerje az utobbi? Plane casualnak.. tartosabbak annyival, hogy 1 ev utan azt se kelljen kukazni? (Finoman gepelek, de kurvasokat es egy ev alatt siman elkopik nalam egy ilyen random bill.) ja es a leggontosabb: letezik olyan mechanikus bill, amin a basic 3 leden kivul nincs tobb...? Ha nem akkor marad a 2k-s random.

en is mindig ezen vacilalok, elvileg nem gamer bill nem tud egyszerre sok gombot atvinni (pl guggolsz, mesz elore, nyomod a hangot, es lehet hogy a 4. gomb mar nem fog mukodni egyutt)
amugy mechanikus akkor jo, ha vki sokat gepel, de sztem elobb probald ki vmi normalis boltban.
cherrynek vannak visszafogott billentyuzetei, nem vilagit 60helyen

1 jo bill kurvakenyelmes tud lenni, volt anno regen felbetort billentyuzetem, csuklotamasszal, es eleg jo volt.
https://merlinhardver.hu/termek-reszletek/microsoft-natural-ergonomic-billentyuzet-4000-de-5qh-00002-9143
asszem ez volt

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on Mar 3 2019 02:47am
Member
Gold: 69.85
Mar 3 2019 05:28am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 3 Mar 2019 10:45)
en is mindig ezen vacilalok, elvileg nem gamer bill nem tud egyszerre sok gombot atvinni (pl guggolsz, mesz elore, nyomod a hangot, es lehet hogy a 4. gomb mar nem fog mukodni egyutt)
amugy mechanikus akkor jo, ha vki sokat gepel, de sztem elobb probald ki vmi normalis boltban.

1 jo bill kurvakenyelmes tud lenni, volt anno regen felbetort billentyuzetem, csuklotamasszal, es eleg jo volt.
https://merlinhardver.hu/termek-reszletek/microsoft-natural-ergonomic-billentyuzet-4000-de-5qh-00002-9143
asszem ez volt

Jah, mondjuk ezt poe summoner/minernel is erzekeltem, hogy ha nagyon spamoltam flaskot, skilleket, akkor volt, hogy skippelt, de annyival letudtam, hogy el van kopva a bill.

Amikor wall of text jegyzokonyveket gepelek, akkor nem szokott feltunni mondjuk.

T4i, utana nezek akkor jobban.
Member
Gold: 25,465.35
Mar 3 2019 05:50am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 3 Mar 2019 10:45)

asszem ez volt

Az ilyeneken ti meg tudtok tanulni vakon gépelni a gamelesen kívül? Ránézésre kurva dzar lehet írni rajta
Member
Gold: 4,747.73
Mar 3 2019 06:07am
Quote (Baleee @ Mar 3 2019 09:34am)

En elsosorban munkára vennek pont. Mi annyira casual gamerek vagyznk h amondo vagyok 2ks logitech is tökéletes.

De ha mar munkara hasznalod, kotelezo a csere. Annyit tus hozzatenni a napodhoz, h élvezet nyomkodni a gombokat h hihetetlen .

Nekem melohelyre egyelore Microsoft 5000 wireless van, de szeretnek majd vmi mechat csak sajnalom ra a penzt, mert ami halk az drága nagyon. Melohelyre meg nek vehetek olyat ami csattog

Melon az egerem is egy Logitech G503 meg Omen egerpad, mert iszonyatosan sokat dob a sima felhasznalason is. Mellettem ul a csaj es egerpad nelkul kattingatja a 2 ezer ftos dellt amit a ceg adott... raneznj is szörnyű
Member
Mar 3 2019 06:26am
Quote (vtibor @ 3 Mar 2019 13:50)
Az ilyeneken ti meg tudtok tanulni vakon gépelni a gamelesen kívül? Ránézésre kurva dzar lehet írni rajta

en nekem jol ment rajta a gepeles
Go Back To Magyar Topic List
Prev1115111521153115411551214Next
Add Reply New Topic New Poll