Quote (bceeN @ 1 Mar 2019 18:12)
Nekem a plexi lap ragasztása leolvadt nyáron, csobogó. :))
Nézesd meg az a biztos, szerintem.
CM nekem is gecihangos volt, bar most is az van, ez most kussban végzi a dolgát és nyomorult plexi sincs rajta, remélem.
[Nincs ezen plexi, zart az egesz, ettol fuggetlenul lehet valami hasonlo. Tomites kapott olyan pici rest, amin meg tul viszkozus a folyadek, hogy atmenjen, vagy csak tenyleg a pump szar mechanikusan.
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 2 Mar 2019 22:17)
remek, nem tudom, hogy van-e kedvem varni 1 honapot garira........ raadasul nem is tudom eloidezni a hibat. de ha terheles, akkor windowedben miert nem jott elo soha eddig?
Nekem is ez volt, bar egy regebbi asus monitornal, bestbytenal azt mondtak, ha literally sehogy mashogy nem produkalja a monitor a hibat csak az adott gep(em)nel, akkor akar lehet a mobo-n is hajszalrepedes, ami hotagulastol, vagy mondjuk sok venti egyszerre meneteletol pont annyire pillanatszeruen fel tud nyilni, hogy kontakthiba lepjen fel. Mas gephez kotve nem volt gond a monitorral. Mondjuk eleg murphy, mert vegul meg is csak az derult ki, hogy nem a mobo a hibas, hanem a monitorban levo ‘vezerles’ doglott meg.
Ujabb kerdes: elhasznaltam megint egy random 2k hufos billentyuzetet, van ertelme ezekbol ertelmesebbet venni? Mivel kizarolag a jateknal van jelentosege esetemben “respond time”-rol beszelni, a melos felhasznalasnal irrelevans, erdemes jobbra kolteni? Van akkor rt kulonbseg egy random 2k logitech meg egy mechanikus kozott, hogy megerje az utobbi? Plane casualnak.. tartosabbak annyival, hogy 1 ev utan azt se kelljen kukazni? (Finoman gepelek, de kurvasokat es egy ev alatt siman elkopik nalam egy ilyen random bill.) ja es a leggontosabb: letezik olyan mechanikus bill, amin a basic 3 leden kivul nincs tobb...? Ha nem akkor marad a 2k-s random.