Quote (josheide @ 28 May 2019 18:53)
Azért igazán dobhattál volna egy szavazatot egy fellow jspsnek tezsvírem.
Amúgy, nálam most estetek ki a választható alternatívák közül. Remélem nem végleg, csak ideiglenesen.
1. pesten teljesen kihagytátok az lmpt meg a jobbikot az egyeztetésből. Az oké hogy lefeditek az ellenzéki szavazatok 60%át, de hogy várhattok majd tőlük visszalépéseket máshol, vagy akár pesten, ha nem vagytok hajlandóak még tárgyalni sem velük?
2. főpolgármester jelöltből nincs sok, és egyik mögé sem lehet jó szívvel állni. Az egyik egy alpári ordibáló alak, akinek a "Sétáló Budapest" programja is inkább vízió mint program, de legalább értelmes, és nem korrupt. És ott van Karigeri aki rohangál össze vissza, mint a kieső gyerek a székfoglalóban, hátha jut is neki egy kényelmes szék. Hányszor kell még megbuknia annak a szerencsétlennek hogy felfogja? És akkor el lehet kezdeni felsorolni az ügyeit is, legutóbb pl a parkolási maffia volt napirenden... Számomra egyértelmű hogy a kisebbik rosszat kéne választani, lehetőleg még az ellenzéki előválasztás előtt. Mert ugye a győztesre már könnyű fogadni utólag.
Ha megmutatjátok hogy mégis különbek vagytok tőlük, én akár "hányinger" [quote Cpt_Ghost] nélkül is áthúzom rátok.
Quote (Cpt_Ghost @ 28 May 2019 19:17)
protip smatnak
ne a 2006 óta jobbikos puruttya admintól tájékozódj politikai kérdésekben
protip smatnak
Ne fogadj el tanácsot aki egy kérdésre "hurr durr" választ ad. Ezzel az erővel "Boldog Karácsonyt!" is kívánhatna az érveit, és őt számonkérőknek. Vagy olyantól aki érvek híjján személyeskedve próbál meg magának hitelt kicsikarni. És aki a jelenlegi diktátorunk helyett az előző diktátorunkat akarja vissza. Már nem sajog a gumibot nyoma? Már nem csíp a könnygáz? Vagy már akkor is a fotelből politizáltál? Ja igaz, tanulnod kellett hogy ne bukj meg a matek pótvizsgán...

inb4 a néppártos Jobbik nekem is sokkal jobban tetszik, 2006ban azért szavaztam rájuk mert ők voltak a legértelmesebb alternatíva. De így hogy a fotelnácikat novákkal meg torockaival bezárólag, meg a sok esetben feleslegesen durva retorikát elhagyták így abszolút vállalható. Nem tökéletes, dehát szegény ember vízzel főz.
tldr : 2010jobbik > 2006jobbik.
This post was edited by Thomas Cross on May 28 2019 11:37am