Prieš pradedant, leiskite man pasakyti, kad visada yra geriausia išsikviesti mediator'ių, negu mainytis be jo.
Išmokti kaip išsikviesti mediator'ių spauskite čia.Tačiau, jei mainotės be mediator'iaus, čia yra keletas būdų kaip išvengti scam'ų.1.
Galvokite! Jei narys prisiregistravo šiandien ir nori, kad jūs duotumėte daiktą pirmas 150fg vertės mainuose, nedarykite to.
-
Nesvarbu, koks atrodo gundantys pasiūlymas, jei būsite nuscammintas, jūs liksite be nieko.Su šiuo būdu jūs išvengsite scammų, ar bent jau užrakinsite asmenį, kuris tai padarė.1.
Būkite tikri, kad visada mainai patvirtinti temoje ir, ir kad turite tą tema "tracked". - Norėdami "track" temą, spauskite "track topic" mygtuką ir sekite instrukcijas.
- NIEKADA nesitarkite mainyti per PM, nebent pasitikite tuo žmogum 100%.
2.
Būkite tikri, kad turite PM kopiją su žaidimo vardu ir slaptažodžiu, kur vyks mainai. Galite ištrinti ją po sėkmingų mainų.3.
Kai prisijungsite į žaidimą, nufotografuokite (screenshot) abiejų žaidėjų d2jsp vardus (vardas@jsp) su laiku. - Jei nežinote kaip padaryti screenshot, paspauskite
čia - Spauskite savo klaviatūroje "tab", kad galėtumėte atidaryti žemėlapį. Atidarytas žemėlapis = pasirodo žaidimo vardas.
- Kad pasirodytų laikrodis parašykite žaidime /time .
- Jei nespėjote nufotografuoti abiejų vardų, ar neesate tuo tikras, paspauskite "m" - pasirodys pokalbių lentelė. Nufotografuokite pokalbio lentelę su žaidimo vardu.
4.
Nufotografuokite abiejų žaidėjų mainų patvirtinimą, su laiku. - Norint tai padaryti greičiau, jei mainai nėra didelės vertės, tegu vienas pasako, kad sutinka su mainais, o kitas jam pritaria. Nufotografuokite šį susitarimą.
5.
Norėdami nufotografuoti perkamą/parduodamą daiktą, užveskite pelės rodyklę ant daikto, mainų lange. Nepamirškite laikrodžio.6.
Kai mainai įvyko, nufotografuokite savo inventorių, su laiku.Galbūt ši prevencija nėra visiškai patikima, bet ji išgąsdina daugumą scammerių. Kadangi aš naudoju šį metodą, buvau nuscammintas tik 1 kartą, ir vagis dabar užrakintas.
Priežastys, kodėl ši prevencija veikia:
1. Jei jūs atsisakote duoti pirmas naujam nariui ir pasakote jūs pasikviesite mediator'ių, jis pabėgs, nes jam nepavyks jūsų nuscamminti.
2. Jei narys galvojo jus apiplėšti, žinokite, kad jis bus užrakintas, nes jūs turite pakankamai nuotraukų.
3. Jei jus vis dėl to nuscammino, žinokite, kad jūs turite užtektinai įrodymų.
Norėdami žinoti, ką daryti jei jus nuscammino, spauskite
čiaTikiuosi, kad šis gidas padės išvengti jūsų nuscamminimo
Leiskite man pakartoti, kad visada yra geriau naudoti mediator'ių, nei mainytis be jo.
Jį naudodami, jūs esate 100% apsaugotas nuo galimų scammų.
Jei norite išmokti, kaip išsikviesti mediatorių, spauskite čia.Verčiant naudotas
DoomOnYoul gidas.
This post was edited by wyckalas on Aug 29 2008 05:24am