Quote (HillOvCypress @ 14 Mar 2011 16:46)
niedawno wrociles na do silki na nowo i juz chcesz kreatyne szamac? odradzam. gainera bialko carbo jaknajbardziej, jako wzbogacenie diety, ale na suple za wczesnie. nitroxa odpusc rowniez, bo to stack kreatynowy, jak koniecznie chcesz cos na pompe to kup aakg. i nie ma sensu kupowac bialka na noc, jako ostatni posilek polecam jakis twarog
Przeciez nitrox to wlasnie aakg z jakimis dodatkami.
Dzis trzeci tydzien na silce zaczynam, cykl zapodalbym powiedzmy za 2 tygodnie i trwalby do majowki (4tygodnie). Z tym, ze nie wiem czy jest sens bo na majowke jak co rok jezioro + hektolitry alko wiec cala woda po krecie i nitroxie mi zejdzie, ale przynajmniej bede w formie sie prezentowal przed dupeczkami (robilem juz kiedys taki cykl i poszlo raz 6kg a raz 8kg). Mutanta i krete kupie na pewno (widzialem fajna oferte laczona na allegro), mutant stoi pod znakiem zapytania.
Bialko faktycznie bez sensu bo przed snem i tak wpierdalam tunczyka z ryzem, moze jakas glutamina ?
Ogolnie chodzi mi to zeby zakupic supli, wejsc na cykl i miec motywacje do porzucenia imprez na te pare tygodni.