Quote (Pempek0207 @ Oct 28 2010 09:43pm)
To jest oczywiste,walka zaczyna się w stójce jeśli chodzi o mma a jeśli chodzi o ulicę to przeważnie jeśli ktoś umie się prać w stójce i potrafi wykonać 1-2 rzuty to chyba po chuju żeby uczył się balachy albo trójkąta czy kurwa klucza,nieprawdaż?
Sam chodziłem na bjj + boks i muszę powiedzieć że bjj jest sporo ciekawsze,ale boks przydał mi się w chuj bardziej ;]
a bo ty w ten sposob myslisz

no coz.. ja cwicze dla siebie , nie pod żadną ulicę i każdemu polecam takie nastawienie jak moje, ćwiczyć to co się lubi a nie , że niby pod ulice, i tak bez odpowiednich warunkow fizycznych dostaniecie wpierdol od byle koksa

pora wrócić na ziemie, podejrzewam ze
Furious by zmiótł z powierzchni ziemi i mnie i bodzia i ciebie i hilla i kogos tam jeszcze jesli doszloby do typowej napierdalanki na ulicy

a tak btw, jak sparowalem na MMA to sie nie pierdolilem i od razu bylem na ziemi z przeciwnikiem, specjalnych umiejetnosci bokserskich nie potrzebowalem, do klinczu łatwo jest dojść

z punktu widzenia mojej służby, uważam , że sporty chwytane są przydatniejsze, BJJ wrecz idealne do kontrolowania cwela na ziemi albo kajdankowania , niestety uderzen nie mozna stosować , chyba ze w sytuacji zagrozenia zycia lub zdrowia [ prokurator i tak sie dojebie .. ]
Quote (Bodziuu @ Oct 28 2010 11:11pm)
ważniejszy będzie post 6666

hiit w taką pogodę

hiit to nie tylko bieganie , ja pierdole...
This post was edited by zBOAz on Oct 28 2010 03:16pm