d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Body-building. The Second Official Thread. > Siłownia - Oficjalny Temat
Prev16006016026036043626Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 30%
Oct 4 2010 11:51am
Quote (Ar7aNis @ Oct 4 2010 05:49pm)
nie mam innej opcji
i tak dojeżdżamy z kumplami prawie 60km w jedną stronę, trochę uciążliwe to jest
ale to i tak najlepsza opcja, ważne że są dobrzy trenerzy i ogarnięta ekipa

kiedyś przez kilka miesięcy było trochę boksu
:P

przynajmniej tyle, juz podejzewam ze stojke masz bardziej ogarnieta niz 80% randow w tym klubie :)
Member
Gold: 1.00
Oct 4 2010 11:54am
Quote (HillOvCypress @ Oct 4 2010 07:42pm)
sw czy na silowni?

ja mam oliwe z oliwek

zdecydowanie oliwa z oliwek. jesli za droga to sproboj oleju rzepakowego tloczonego na zimno, mozna w marketach tanio dostac.
ja osobiscie oliwy nie pije w ogole, bo mnie obrzydza.
co do zrodel tluszczy to polecam nasiona, orzechy, czy chociazby maslo orzechowe. bardzo smaczne i wchodzi idealnie, a kalorii ma mnostwo.

e: co sadzicie o tajskim boksie? :o
otworzyli nowa sekcje w moim miescie i ide jutro na trening, podobno masakryczny wycisk daja.
nigdy wczesniej nie mialem kontaktu z sw.

This post was edited by Shald on Oct 4 2010 11:55am
Member
Oct 4 2010 11:56am
Quote (HillOvCypress @ Oct 4 2010 06:51pm)
przynajmniej tyle, juz podejzewam ze stojke masz bardziej ogarnieta niz 80% randow w tym klubie :)

jest może 2 chłopaków, którzy trenują z 2-3 miesiące, reszta przynajmniej rok-dwa
w stójce nie jest źle
w parterze jest ciężej, chłopaki mają technikę, ja mam trochę więcej siły :P
Member
Oct 4 2010 11:57am
Quote (Shald @ Oct 4 2010 05:54pm)
zdecydowanie oliwa z oliwek. jesli za droga to sproboj oleju rzepakowego tloczonego na zimno, mozna w marketach tanio dostac.
ja osobiscie oliwy nie pije w ogole, bo mnie obrzydza.
co do zrodel tluszczy to polecam nasiona, orzechy, czy chociazby maslo orzechowe. bardzo smaczne i wchodzi idealnie, a kalorii ma mnostwo.

e: co sadzicie o tajskim boksie? :o
otworzyli nowa sekcje w moim miescie i ide jutro na trening, podobno masakryczny wycisk daja.
nigdy wczesniej nie mialem kontaktu z sw.

mt cwiczylem 2 lata pod okiem chyba najlepszego trenera w polsce, wbijaj na sale bez zastanowienia. o ile dasz rade to pochodz rownolegle na boks klasyczny, tak przez pol roku bo podejzewam ze jesli to nowa sekcja to pewnie jak 90% polskich klubow pojda w kopniaki i ewentualnie klincz, generalnie rece rozsuniete na boki jak to uczy pan prezes szlachta ze swoim tajcem ;)

Quote (Ar7aNis @ Oct 4 2010 05:56pm)
jest może 2 chłopaków, którzy trenują z 2-3 miesiące, reszta przynajmniej rok-dwa
w stójce nie jest źle
w parterze jest ciężej, chłopaki mają technikę, ja mam trochę więcej siły :P

ja treraz zapisalem sie na mma i tyle moge powiedziec o ich stojce, ze pomimo moich malych gabarytow ownie HE HE ;)

This post was edited by HillOvCypress on Oct 4 2010 11:58am
Member
Gold: 1,600.00
Oct 4 2010 12:17pm
czy przy diecie na mase mozna wplesc spozywanie monohydratu kreatyny? czy to raczej zly pomysl?
Member
Gold: 21.00
Oct 4 2010 12:25pm
Quote (HillOvCypress @ Oct 4 2010 05:57pm)
mt cwiczylem 2 lata pod okiem chyba najlepszego trenera w polsce, wbijaj na sale bez zastanowienia. o ile dasz rade to pochodz rownolegle na boks klasyczny, tak przez pol roku bo podejzewam ze jesli to nowa sekcja to pewnie jak 90% polskich klubow pojda w kopniaki i ewentualnie klincz, generalnie rece rozsuniete na boki jak to uczy pan prezes szlachta ze swoim tajcem ;)

ja treraz zapisalem sie na mma i tyle moge powiedziec o ich stojce, ze pomimo moich malych gabarytow ownie HE HE ;)

Kumpel bedac w polsce poszedl na tajski do najlepszego klubu w kielcach i powiedzial, ze polacy sa sto lat za murzynami jesli chodzi o mt.
Member
Oct 4 2010 12:28pm
Quote (vVanted @ Oct 4 2010 06:25pm)
Kumpel bedac w polsce poszedl na tajski do najlepszego klubu w kielcach i powiedzial, ze polacy sa sto lat za murzynami jesli chodzi o mt.

niestety ale to prawda, w polsce jest tylko kilka klubow z w dobrym poziomem, na moje szczescie jeden jest u mnie w tarnowie i w nowym saczu jest nienajgorszy :)

Quote (TheyMadeYourLook @ Oct 4 2010 06:17pm)
czy przy diecie na mase mozna wplesc spozywanie monohydratu kreatyny? czy to raczej zly pomysl?

zalezy ile cwiczysz, co cwiczysz i w jakich ilosciach ta kreta.

This post was edited by HillOvCypress on Oct 4 2010 12:29pm
Member
Gold: 21.00
Oct 4 2010 12:35pm
Quote (HillOvCypress @ Oct 4 2010 06:28pm)
niestety ale to prawda, w polsce jest tylko kilka klubow z w dobrym poziomem, na moje szczescie jeden jest u mnie w tarnowie i w nowym saczu jest nienajgorszy :)

Mowi, ze nic sie nie nauczyl ale trener (mimo tego, ze wygladal na typowego "ustawkowicza") zaimponowal mu kilkoma rzeczami. (min, dotykajac jego reki wykrywal na ktorej nodze trzyma ciezar ciala :D )
W ogole to powiedzial, ze treningi w chuj lajtowe w stosunku do naszych i wszystko opiera sie na workach i skakance, zero thai padow, mittsow ogolnie brak sprzetu. A skoro nie ma sprzetu, to praca w klinczu jest ograniczona do minimum, wszystko bardzij podciagniete pod kb niz mt.
Member
Oct 4 2010 12:43pm
Quote (vVanted @ Oct 4 2010 06:35pm)
Mowi, ze nic sie nie nauczyl ale trener (mimo tego, ze wygladal na typowego "ustawkowicza") zaimponowal mu kilkoma rzeczami. (min, dotykajac jego reki wykrywal na ktorej nodze trzyma ciezar ciala :D )
W ogole to powiedzial, ze treningi w chuj lajtowe w stosunku do naszych i wszystko opiera sie na workach i skakance, zero thai padow, mittsow ogolnie brak sprzetu. A skoro nie ma sprzetu, to praca w klinczu jest ograniczona do minimum, wszystko bardzij podciagniete pod kb niz mt.

@bold - nie zgodze sie. na sparingach zolwie sa niewygodne a uczac sie techniki i tak nie bedziesz kopal z calej sily, sile sobie wyrabiasz na worku.
co do tych thai padow itp to nawet nie wiem co to, widocznie inaczej u nas sie to nazywalo, trenejro woli bardziej polskie nazwy a takie podciecia o ktorych mowa to chyba wiedza dosc elementarna :) my na skakance zwlaszcza przy obwodowym tez duzo pracowalismy, to wbrew pozorom rozwija :) aktualnie to wszyscy bardziej ogarnieci trenerzy podciagaja mt pod cos, u nas np trenejro bardzo zwraca uwage na prace rak, wszakze sam byl utytulowanym bokserem, nastawieni jestesmy na techniki radzieckie. do czystego mt potrzebny jest doswiadczony trener-tajec, bo nie ma szans zeby europejczyk mial to tak we krwi jak oni maja, w sumie to nawet takie cos jak szlachta robi z tym swoim tajcem mija sie z celem, bo to zawodnik a nie trener.
Member
Gold: 102.46
Oct 4 2010 01:30pm
chlopaki to nie temat o biciu z workami tylko o kulturystyce.
Go Back To Polska Topic List
Prev16006016026036043626Next
Add Reply New Topic New Poll