d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Body-building. The Second Official Thread. > Siłownia - Oficjalny Temat
Prev15545555565575583626Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2.40
Warn: 50%
Sep 16 2010 04:07pm
orzechy i straczki zrodlem bialka? kurwa co za kretyn
Member
Gold: Locked
Sep 16 2010 04:15pm
Quote (Shald @ Sep 16 2010 10:06pm)
cool story bro.
a teraz szczerze: trzymales kiedys sztange w dloni?

true story stary 3małem sztangę i śmieszne jest dla mnie te szpikowanie się tym gównem. Kumpel wali podobny syf, robi sobie z tego koktajle i bierze na klate z 10 kg wiecej niz ja. Rozumiem, że osoba, która nie poświęca się z całego serca siłce i nie łyka tego syfu co Wy to ciota tak? Domyślam się, że połowa z Was to 13-letnie łepki, które od pół roku biorą kretkę i wożą się jacy to oni nie są .. n/c

Kretynie - umiejętność czytania ze zrozumieniem
Miałem na myśli uzupełnienie diety białkowej takimi gównami jak orzechy, strączki ...

This post was edited by xfox on Sep 16 2010 04:16pm
Member
Gold: 7.37
Sep 16 2010 04:19pm
Quote (xfox @ Sep 16 2010 10:15pm)
true story stary 3małem sztangę i śmieszne jest dla mnie te szpikowanie się tym gównem. Kumpel wali podobny syf, robi sobie z tego koktajle i bierze na klate z 10 kg wiecej niz ja. Rozumiem, że osoba, która nie poświęca się z całego serca siłce i nie łyka tego syfu co Wy to ciota tak? Domyślam się, że połowa z Was to 13-letnie łepki, które od pół roku biorą kretkę i wożą się jacy to oni nie są .. n/c

Kretynie - umiejętność czytania ze zrozumieniem
Miałem na myśli uzupełnienie diety białkowej takimi gównami jak orzechy, strączki ...

i troche w tym prawdy jest, bo kurwa 75% łbów tutaj myśli że jak przypierdolą gainera albo kreatyne i machną 3 seryjki na ławeczce to już klata będzie jak u pirata? Ni chuja, dieta najlepsza-suplementy diety (koksy), jak sama nazwa wskazuje-UZUPELNIAJA.
Member
Sep 16 2010 04:21pm
Quote (CrazyHunter @ Sep 16 2010 10:19pm)
i troche w tym prawdy jest, bo kurwa 75% łbów tutaj myśli że jak przypierdolą gainera albo kreatyne i machną 3 seryjki na ławeczce to już klata będzie jak u pirata? Ni chuja, dieta najlepsza-suplementy diety (koksy), jak sama nazwa wskazuje-UZUPELNIAJA.

Dziękuję. Obrałeś to w lepsze słowa ... :)
Member
Gold: 102.46
Sep 16 2010 04:28pm
co to za przedszkole nam sie w topik wbilo :)
Member
Sep 16 2010 04:33pm
Quote (kapishon @ Sep 16 2010 10:28pm)
co to za przedszkole nam sie w topik wbilo :)

Oceniasz po wieku, czy po formie wypowiedzi? Bo wydaję mi się, że przedszkole to ja tutaj zastałem ._.
Każda wypowiedź, która Was krytykuję musi się zakończyć wulgarną i obraźliwą odpowiedzią z Waszej strony ?
Macie spaczoną mentalność, albo niską samoocenę. I w pewien sposób próbujecie wyżyć się na innych za pomocą Internetu. Sad :(
Member
Gold: 0.00
Sep 16 2010 04:38pm
Quote (xfox @ Sep 16 2010 10:33pm)
Oceniasz po wieku, czy po formie wypowiedzi?  Bo wydaję mi się, że przedszkole to ja tutaj zastałem ._.
Każda wypowiedź, która Was krytykuję musi się zakończyć wulgarną i obraźliwą odpowiedzią z Waszej strony ?
Macie spaczoną mentalność, albo niską samoocenę. I w pewien sposób próbujecie wyżyć się na innych za pomocą Internetu. Sad :(

kapishon to kid, ktory przeczytal dwie ksiazki i mysli, ze pozjadal wszystkie rozumy.
nie ma zielonego pojecia o praktyce, z ktora mial malo do czynienia, a o niej dyskutuje.
generalnie leszcz.
nie cytujcie, to moze sobie pojdzie i bedzie mniej spamu.
:)

______

btw zarrzucam cykl.
7 tygodni.
dam foty przed i po.
zaczynam w polowie pazdziernika.
rozpisze pozniej :drool:

e:

A BUKOWNO PATRZY I SIE SLINI

This post was edited by saszas on Sep 16 2010 04:39pm
Member
Gold: 1.00
Sep 16 2010 04:42pm
Quote (xfox @ Sep 17 2010 12:33am)
Oceniasz po wieku, czy po formie wypowiedzi?  Bo wydaję mi się, że przedszkole to ja tutaj zastałem ._.

wez idz sie wyplacz gdzie indziej dziecko, przychodzisz tu i wylewasz swoje e-zale o czyms co 90% ludzi stad wie bo to jest oczywiste (jedzenie najwazniejsze, suplementy jedynie jako mniej istotny dodatek). stad wnioskuje ze twoja wiedza jak i doswiadczenie jest prawie ze zerowe, jesli probojesz pouczac ludzi duzo bardziej obeznanych w kulturystyce od ciebie.
tekstem, ze arnold "ponoc" jechal bez wspomagaczy juz w ogole sie pograzyles.
masz zerowe pojecie a kozaczysz jak niewiadomo kto.
Member
Gold: 102.46
Sep 16 2010 04:43pm
saszas mnie nie lubi :cry:
Member
Sep 16 2010 05:14pm
Quote (Shald @ Sep 16 2010 10:42pm)
wez idz sie wyplacz gdzie indziej dziecko, przychodzisz tu i wylewasz swoje e-zale o czyms co 90% ludzi stad wie bo to jest oczywiste (jedzenie najwazniejsze, suplementy jedynie jako mniej istotny dodatek). stad wnioskuje ze twoja wiedza jak i doswiadczenie jest prawie ze zerowe, jesli probojesz pouczac ludzi duzo bardziej obeznanych w kulturystyce od ciebie.
tekstem, ze arnold "ponoc" jechal bez wspomagaczy juz w ogole sie pograzyles.
masz zerowe pojecie a kozaczysz jak niewiadomo kto.

Krytykuję tylko ludzi, którzy szpikują się kretką i innymi gównami. Stwierdziłem fakt, że lepiej robić naturalnie. Osobiście wolę nad czymś popracować dłużej, wiedząc, że efekty będą trwały dłużej. I nie odnosi się to akurat do siłki ... po tych gównach efekty może widać szybciej, ale po pół roku nie ćwiczenia widać masę, która niestety spadła w dół.
Gl & hf

Btw Twoje zachowanie można określić mianem projekcji (termin z psychologi)
"Przypisanie własnego, nieakceptowanego impulsu innej osobie. Lęk neurotyczny przekształca się wówczas w obiektywny – z zagrożeniem zewnętrznym łatwiej sobie poradzić." Wiki

Próbujesz Mi wmówić, że to ja kozacze nie mając praktycznie żadnego pojęcia o kulturystyce.

Nie mianowałem się pro elo nabitym gnojem. To ty mi sugerujesz, że wyrażenie swojej opinii było kozaczeniem ... brawo ... kozacząc samemu, nie dostrzegasz Swojej wady i szukasz jej u innych ... no i trafiłeś na mnie Pro Kozaku :)

Sry ... nie twierdzę, że to źle jeśli niczego z wyżej podanego tekstu nie zrozumiesz :( Sad ...
Go Back To Polska Topic List
Prev15545555565575583626Next
Add Reply New Topic New Poll