Quote (Shald @ Sep 16 2010 10:42pm)
wez idz sie wyplacz gdzie indziej dziecko, przychodzisz tu i wylewasz swoje e-zale o czyms co 90% ludzi stad wie bo to jest oczywiste (jedzenie najwazniejsze, suplementy jedynie jako mniej istotny dodatek). stad wnioskuje ze twoja wiedza jak i doswiadczenie jest prawie ze zerowe, jesli probojesz pouczac ludzi duzo bardziej obeznanych w kulturystyce od ciebie.
tekstem, ze arnold "ponoc" jechal bez wspomagaczy juz w ogole sie pograzyles.
masz zerowe pojecie a kozaczysz jak niewiadomo kto.
Krytykuję tylko ludzi, którzy szpikują się kretką i innymi gównami. Stwierdziłem fakt, że lepiej robić naturalnie. Osobiście wolę nad czymś popracować dłużej, wiedząc, że efekty będą trwały dłużej. I nie odnosi się to akurat do siłki ... po tych gównach efekty może widać szybciej, ale po pół roku nie ćwiczenia widać masę, która niestety spadła w dół.
Gl & hf
Btw Twoje zachowanie można określić mianem projekcji (termin z psychologi)
"Przypisanie własnego, nieakceptowanego impulsu innej osobie. Lęk neurotyczny przekształca się wówczas w obiektywny – z zagrożeniem zewnętrznym łatwiej sobie poradzić." Wiki
Próbujesz Mi wmówić, że to ja kozacze nie mając praktycznie żadnego pojęcia o kulturystyce.
Nie mianowałem się pro elo nabitym gnojem. To ty mi sugerujesz, że wyrażenie swojej opinii było kozaczeniem ... brawo ... kozacząc samemu, nie dostrzegasz Swojej wady i szukasz jej u innych ... no i trafiłeś na mnie Pro Kozaku

Sry ... nie twierdzę, że to źle jeśli niczego z wyżej podanego tekstu nie zrozumiesz

Sad ...