d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Body-building. The Second Official Thread. > Siłownia - Oficjalny Temat
Prev14864874884894903626Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 871.28
Aug 13 2010 08:57am
Quote (deadlyedge @ 13 Aug 2010 16:54)
robie aeroby przed treningiem i po treningu, katuje brzuch na kazdym treningu.

na sfd powiedzieli mi zebym sobie jebnal diete, zaczal chodzić na siłownie i w dni nietreningowe napierdalał np. na rowerze

wiec tak robie i narazie zrzuciłem 10kg
mam zamiar zrzucić jeszcze 12kg.

no i tak trzymaj, dieta, troche silnej woli, i systematycznosc.
Member
Gold: 0.00
Warn: 80%
Aug 13 2010 08:59am
Quote (markov @ Aug 13 2010 04:57pm)
no i tak trzymaj, dieta, troche silnej woli, i systematycznosc.

najgorsze jest to ze przytyłem przez siedzenie przed komputerem, ale teraz tak nie jest i na brzuchu mam mało tłuszczu, ale kurwa dupsko i uda to sie załamuje.
Member
Gold: 2.40
Warn: 50%
Aug 13 2010 09:03am
Quote (deadlyedge @ Aug 13 2010 04:59pm)
najgorsze jest to ze przytyłem przez siedzenie przed komputerem, ale teraz tak nie jest i na brzuchu mam mało tłuszczu, ale kurwa dupsko i uda to sie załamuje.

jestes ekto czy endo, albo moze mezo?
Member
Gold: 102.46
Aug 13 2010 09:43am
Quote (Carashi1337 @ Aug 13 2010 02:52pm)
w wieku 16 lat targalem 120 :)

chyba plackow na obiad...
Member
Aug 13 2010 09:45am
Quote (Latajacy_Holender @ Aug 13 2010 05:03pm)
jestes ekto czy endo, albo moze mezo?

miedzy endo a mezo
mam bardzo duzą klatke i szerokie plecy, talie mam wąską ale miednice szeroką wiec sam nie wiem...

mój stary nigdy na siłownie nie chodził a talie nogi uda dupsko ma chude, a plecy szerokie.

a chciałem się jeszcze spytać jakie owoce są dobre na odchudzanie

tzn teraz jak jadam to śliwki, jabłka i banany, ale przeczytałem ze banany są bardzo kaloriczne i są dobre na mase, wiec bede jadł je sporadycznie
do tego czasami wpieprzam arbuza z tym ze jak juz go jem, to bardzo dużo, bo po prostu go lubie...

a z warzyw jem:

groszek z puszki -,-, kukurydze z puszki/gotowaną, fasolę czerwoną z puszki, fasole szparagową i w chuj marchewek, bo po prostu lubie :P

dziwi mnie jedna rzecz, nigdy nie lubiłem kartofli gotowanych ale za to smażone, frytki wpierniczam az się uszy trzęsą O_O

This post was edited by deadlyedge on Aug 13 2010 09:48am
Member
Gold: 2.40
Warn: 50%
Aug 13 2010 09:48am
wszystko co jesz to ZUO

ponad to nie mozesz jesc marchewki.
Member
Aug 13 2010 09:50am
Quote (Latajacy_Holender @ Aug 13 2010 05:48pm)
wszystko co jesz to ZUO

ponad to nie mozesz jesc marchewki.

a mógłbyś dać linka lub napisać jakie owoce/warzywa powinienem?
i dlaczego mam nie jeść marchewki -,- ?

o kurwa ;D

jak wpisałem tag:

"siłownia marchewka"
wyskoczyło:

http://www.kfd.pl/silownia-wazniejsza-od-sexu-92649.html

:DDDDd

This post was edited by deadlyedge on Aug 13 2010 09:51am
Member
Aug 13 2010 10:51am
Miałem nie pisać, ale szukam inspiracji.

Chcę złożyć masowo-siłowy zestaw odżywek.
Myślałem nad gainerem +jakąś odmianą kreatyny + witaminy+jakiś sterol lub hmb
Co kto sądzi o takim zestawie ogólnie, czy powinno się to tak łączyć czy raczej nie, może coś innego ?

Ale teraz bardziej szczegółowo:
Gainer: Mutant mass. Do tej pory brałem go tylko raz, ale ze wszystkich gainerów wyniki były najbardziej zadawolające. Jakieś inne propozycje?

Kreatyna: tu mam mętlik straszny. Chciałem stack kreatynowy, ale naczytałem się, że lepiej rozważyć mono czy jabłczan/ester ze względu na cenę (nie potrzebuje boosterów azotu, pompy mięśniowej i kopa, chce dobrze działającą kreatynę). Myślałem nad czymś BSN, MAN Clout, SAN CM2 (ester) lub jakimś TCM. In b4: nitrobolonu, horse powera, storma, m stacka, shock therapy nie biorę pod uwagę nawet, więc nie polecać.Może ktoś zasugerować jakiś dobry ester?

O witaminach rozpisywać się nie będę - czekam na sugestie.

HMB? lepiej hmb czy jakiś sterol? Chyba hmb będzie lepiej działać z kreatyną (fachowe pisma się rozpisują o synergii tych dwóch środków). Może jakaś konkretna marka?

Czekam na propozycje odnośnie całego zestawu oraz dokładnych odżywek.
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś konkretny.

In b4
Staż - kilka lat. Nie, nie dostałem kasy na urodziny/gwiazdkę/komunię i nie postanowiłem się zapisać pierwszy raz na siłownię.

Tylko konkretne propozycje proszę, bez bajek.

e:\

Oczywiście najlepiej kontaktować się ze mną via PM.

This post was edited by Xaud on Aug 13 2010 10:53am
Member
Gold: 871.28
Aug 13 2010 01:05pm
Z witamin polecam Daily Formula, 25 zl za 100 tabletek.
Z reszta, to kwestia indywidualna.. na kazdego z nas kazdy z tych supli bedzie dzialal inaczej ;)
Member
Gold: 1.00
Aug 13 2010 01:18pm
Quote (deadlyedge @ Aug 13 2010 05:45pm)
miedzy endo a mezo
mam bardzo duzą klatke i szerokie plecy, talie mam wąską ale miednice szeroką wiec sam nie wiem...

mój stary nigdy na siłownie nie chodził a talie nogi uda dupsko ma chude, a plecy szerokie.

a chciałem się jeszcze spytać jakie owoce są dobre na odchudzanie

tzn teraz jak jadam to śliwki, jabłka i banany, ale przeczytałem ze banany są bardzo kaloriczne i są dobre na mase, wiec bede jadł je sporadycznie
do tego czasami wpieprzam arbuza z tym ze jak juz go jem, to bardzo dużo, bo po prostu go lubie...

a z warzyw jem:

groszek z puszki -,-, kukurydze z puszki/gotowaną, fasolę czerwoną z puszki, fasole szparagową i w chuj marchewek, bo po prostu lubie :P

dziwi mnie jedna rzecz, nigdy nie lubiłem kartofli gotowanych ale za to smażone, frytki wpierniczam az się uszy trzęsą O_O

obczaj sobie trening fbw - wykonujesz go 3x tygodniowo, stawiasz na najbardziej zlozone cwiczenia typu przysiady/wioslowania/mc/wyciskanie lezac/wyciskanie z nad glowy, do tego po treningu aeroby 30 minutowe, najlepiej rowerek/bieg
w dni nietreningowe 2-3 sesje aerobowe po 40-60 minut. do tego "dieta" z ujemnym bilansem kalorycznym, zr bialka czerp z chudego miesa, jajek, ryb. weglowodany platki owsiane nieblyskawiczne, ryz brazowy/paraboliczny, makaron orkiszowy/zytni/ewetnualnie durum. tluszcze to orzechy/oliwa/tluszcze rybne/slonecznik/migdaly/pestki z dyn.
miesni przy tym raczej nie nabierzesz, ale fat powinien ladnie zleciec - jesli zjedziesz do poziomu %bf ktory ci bedzie odpowiadal wez sie za porzadna mase, skladniki diety sie nie zmieniaja (mozesz na noc twarog ewentualnie) ale bilans kaloryczny conajmniej 500 kalorii na plus
do tego mozesz zmienic trening na jakiegos splita.
jesli chodzi o suple to narazie zapomnij, ew. jakies witaminy, typu multiplesport olimpu, kwasy tluszczowe omega3.

Quote (Xaud @ Aug 13 2010 06:51pm)
Miałem nie pisać, ale szukam inspiracji.

Chcę złożyć masowo-siłowy zestaw odżywek.
Myślałem nad gainerem +jakąś odmianą kreatyny + witaminy+jakiś sterol lub hmb
Co kto sądzi o takim zestawie ogólnie, czy powinno się to tak łączyć czy raczej nie, może coś innego ?

Ale teraz bardziej szczegółowo:
Gainer: Mutant mass. Do tej pory brałem go tylko raz, ale ze wszystkich gainerów wyniki były najbardziej zadawolające. Jakieś inne propozycje?

Kreatyna: tu mam mętlik straszny. Chciałem stack kreatynowy, ale naczytałem się, że lepiej rozważyć mono czy jabłczan/ester ze względu na cenę (nie potrzebuje boosterów azotu, pompy mięśniowej i kopa, chce dobrze działającą kreatynę). Myślałem nad czymś BSN, MAN Clout, SAN CM2 (ester) lub jakimś TCM. In b4: nitrobolonu, horse powera, storma, m stacka, shock therapy nie biorę pod uwagę nawet, więc nie polecać.Może ktoś zasugerować jakiś dobry ester?

O witaminach rozpisywać się nie będę - czekam na sugestie.

HMB? lepiej hmb czy jakiś sterol? Chyba hmb będzie lepiej działać z kreatyną (fachowe pisma się rozpisują o synergii tych dwóch środków). Może jakaś konkretna marka?

Czekam na propozycje odnośnie całego zestawu oraz dokładnych odżywek.
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś konkretny.

In b4
Staż - kilka lat. Nie, nie dostałem kasy na urodziny/gwiazdkę/komunię i nie postanowiłem się zapisać pierwszy raz na siłownię.

Tylko konkretne propozycje proszę, bez bajek.

e:\

Oczywiście najlepiej kontaktować się ze mną via PM.

kiedy ostatnio brales krete? jesli jakos bardzo dawno temu, to mozesz sie pokusic o tradycyjny cykl na zwyklym mono (zielony vitalmax w proszku albo universal) ew. jablczan, albo polaczyc te dwie formy w jeden cykl. z estrami daj sobie spokoj, stackow nie ogarniam wiec tez ci nie pomoge, ale slyszalem kilka dobrych opinii o cellpump, wiec moze to
nie jestem fanem gainerow, ale jesli juz to mutantmass to bedzie chyba najlepszy wybor/

This post was edited by Shald on Aug 13 2010 01:26pm
Go Back To Polska Topic List
Prev14864874884894903626Next
Add Reply New Topic New Poll