Quote (roft @ 11 Jul 2010 00:26)
Ehh, glownie chodzi o to, ze ja przez cale zycie praktycznie bylem gruby, gdzies rok temu schudlem masakrycznie, zaczalem dbac o swoje cialo, uprawiac sport itd.
Ale niestety to, co sie hodowalo przez 15-16 lat nie jest tak latwo spalic w miesiac czy 2, moze to juz nie chodzi o to czy zle wygladam, bo wedlug mnie wygladam dobrze,
niby sa zarysy, glownie chodzi mi i dolne partie i skosy, niestety dla mnie obwody nic nie znacza, ne podniecam sie tym, ze ktos ma 40 w lapie, a do tego opone do tira.
Mysle, ze chodzi glownie o moja psychike, chce sobie cos udowodnic, mozliwe, ze potem wroce na mase, nigdy nic nie wiadomo, ale raczej czesto mam tak, ze jak postawie sobie
cel, staram sie go zrealizowac. Zaczynam redukcje od poniedzialku i nie ma innej opcji, pytanie tylko teraz jak z cwiczeniami? ;p
Ja bym radzil robic wszelkiego rodzaju treningi aerobowe HIT na rowerku bieganie zwykle/pod gorke itd Co do treningow w domu da rade.
A6W do tego pomecz klate treningiem 3D.
Brzuch Nogi Plecy Triceps Klatka easy w domu ale musial bym pomyslec nad barkami.
Dieta jedz zdrowo 5-6 razy dziennie. Unikaj cukrow prostych tluszczy. Ale polecam olej lniany mala lyzeczka na sen ( go sie tylko pije nic wiecej) do smazenia oliva z olivek.
Jesli nie znasz swojego BF i nie obliczyles swojego zapotrzebowania na kalorie/dzien to zrob to a szybko zobaczysz efekty.
Wskazowki "miesnie nie rosna jak cwiczysz tylko jak sie regenerujesz" "spij conajmniej 8h" "nie mysl ze im wieksze zakwasy tym lepszy trening zrobiony bo tak nie jest"
Jak bys mial jakies pytania to via pm pomoge troche w tym siedze i co nieco wiem.
PS. Na poczatek polecam trening FBW (cwicz wszystko jednego dnia)