d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Body-building. The Second Official Thread. > Siłownia - Oficjalny Temat
Prev1360036013602360336043626Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 655.22
May 28 2017 03:05pm
Quote (Rafalek @ 28 May 2017 20:53)
dzieki

Nie ma sprawy rafalek. Kenny zawsze z toba :hug:

This post was edited by Letter_kenny on May 28 2017 03:05pm
Member
Gold: Locked
Warn: 10%
Jun 9 2017 07:37am
https://www.morele.net/waga-lazienkowa-aeg-pw-5644-czarna-731183/

O co chodzi, waga z funkcją pomiaru BF za 50zł? To jakiś chuja warty szrot? Zawsze mi się zdawało, że takie wagi sporo kosztują.
Member
Gold: 0.07
Jun 9 2017 07:38am
Quote (dawid9400 @ Jun 9 2017 03:37pm)
https://www.morele.net/waga-lazienkowa-aeg-pw-5644-czarna-731183/

O co chodzi, waga z funkcją pomiaru BF za 50zł? To jakiś chuja warty szrot? Zawsze mi się zdawało, że takie wagi sporo kosztują.

Masz rację, zdawało ci się.
Member
Gold: 1,560.29
Jul 5 2017 10:59am
widze zywiec ze mk677 dziala jak po masie bebzor w ryzach :D

This post was edited by D2SaTaN on Jul 5 2017 11:05am
Member
Gold: 0.00
Jul 5 2017 11:03am
ja od 27 lat robię masę.
Member
Gold: 1,513.66
Jul 5 2017 11:24am
Quote (D2SaTaN @ 5 Jul 2017 17:59)
widze zywiec ze mk677 dziala jak po masie bebzor w ryzach :D

nie jem juz tego od momentu jak tutaj pisalem :D czyli w sumie od stycznia/lutego ;)
Member
Gold: 273.03
Jul 5 2017 11:59am
Quote (zYwi3c @ Jul 5 2017 07:24pm)
nie jem juz tego od momentu jak tutaj pisalem :D czyli w sumie od stycznia/lutego ;)

Polecasz? Mógłbyś co nieco o tym skrobnąć? Właśnie przebiłem się przez pozytywne opinie i badania naukowe i jestem pozytywnie zaskoczony - googlowałem to wszystko z przekonaniem, że to kolejny magiczny środek placebo.
Member
Gold: 1,513.66
Jul 5 2017 12:33pm
Quote (dan_07 @ 5 Jul 2017 18:59)
Polecasz? Mógłbyś co nieco o tym skrobnąć? Właśnie przebiłem się przez pozytywne opinie i badania naukowe i jestem pozytywnie zaskoczony - googlowałem to wszystko z przekonaniem, że to kolejny magiczny środek placebo.

Polecam, juz kiedys tutaj pisalem dosc obszernie o swoich doswiadczeniach, ale moge w skrocie opisac. Najwazniejsze, ze nie na kazdego dziala, stad 2 osoby probowaly po moich poleceniach i nie odczuly roznicy, a z drugiej strony znajomi z Koxteamu i 1 znajomy z reala, co sie skusil poczul roznice.
W skrocie to na pewno na plus regeneracja, a do tego krotszy sen. W czasie suplemetancji Mk-677 spalem mniej wiecej od 22-23 do 4-5 MAX i bylem mega wyspany, teraz chodze spac okolo 22, ale musze przestac te 8h minimum, zeby byc do zycia, inaczej jest ciezko.
Z plusow jeszcze to na pewno troche sila podskoczyla, na silce moglem tez dluzej cwiczyc bez zmeczenia, a do tego regeneracja - mimo krotszego snu, jak teraz czuje nogi po siadach przez 3-4 dni i dopiero w 5tym moge 2gi raz robic, to tam bylem w stanie robic juz po 2gim dniu, bo ich nie czulem ;) ( moze to byc tez placebo, bo bralem Mk-677 na masie, teraz redukuje i potrzebuje wiecej czasu po treningu danej partii na jej regeneracje ).

Teraz minusy:
Woda - Mk677 zaleznie od organizmu zbiera wode pod skora, nic z tym nie zrobisz, w koncu podbija hormon wzrostku pulsacyjnie, zwykly GH tez trzyma lekko wode. Da sie z tym zyc i mozna niwelowac, po prostu wiecej pic, do tego zielona herbata czy wiecej potasu.
Wlosy/paznokcie - u mnie zauwazlne :D I glownie dlatego przestalem brac. Mimo, ze genetycznie mam mega geste wlosy, to po pol roku zaczely sie robic sztywne i jeszcze gestsze, co zauwazyl u mnie fryzjer, a pod koniec zaczely sie robic lekkie loki - lol - to musialem dluzej z nimi walczyc, zeby dobrze ulozyc :D ( tak, ukladam wlosy :> ) . Po odstawieniu 3-4 miesiace, wlosy wrocily do normy :D Paznkocie zdecydowanie czesciej trzeba scinac :D moze wkurwiac, ale zauwazylem :P
No i ostatnim minusem jest na pewno cena. Jak Cie stac, to warto, jak Ci szkoda, to mozna lepiej wykorzystac ta kase - teraz w Polsce weszla ustawa antydopingowa i ciezko dostac rzeczy bedzie legalnie ( Muscle-zone juz wycofalo wszysto ze swojej oferty, wiec zostaje ***, albo zamawianie z neta ).

To tak na szybko w sumie... ach, Mk staje sie odczuwalem dopiero po jakis 3tyg, wczesniej nie czulem w ogole roznicy, dopiero po 3 tyg suplementacji zaczalem zauwazac benefity z tego ( glownie, ze zaczalem wczesniej wstawac i bylem mega wyspany ).

Z tych ciekawszych rzeczy to polecam poczytac jeszcze o Cardarine - na redukcje elegancki srodek - 14mg dziennie wystarcza ;).
Member
Gold: 273.03
Jul 5 2017 01:46pm
Quote (zYwi3c @ Jul 5 2017 08:33pm)
Polecam, juz kiedys tutaj pisalem dosc obszernie o swoich doswiadczeniach, ale moge w skrocie opisac. Najwazniejsze, ze nie na kazdego dziala, stad 2 osoby probowaly po moich poleceniach i nie odczuly roznicy, a z drugiej strony znajomi z Koxteamu i 1 znajomy z reala, co sie skusil poczul roznice.
W skrocie to na pewno na plus regeneracja, a do tego krotszy sen. W czasie suplemetancji Mk-677 spalem mniej wiecej od 22-23 do 4-5 MAX i bylem mega wyspany, teraz chodze spac okolo 22, ale musze przestac te 8h minimum, zeby byc do zycia, inaczej jest ciezko.
Z plusow jeszcze to na pewno troche sila podskoczyla, na silce moglem tez dluzej cwiczyc bez zmeczenia, a do tego regeneracja - mimo krotszego snu, jak teraz czuje nogi po siadach przez 3-4 dni i dopiero w 5tym moge 2gi raz robic, to tam bylem w stanie robic juz po 2gim dniu, bo ich nie czulem ;) ( moze to byc tez placebo, bo bralem Mk-677 na masie, teraz redukuje i potrzebuje wiecej czasu po treningu danej partii na jej regeneracje ).

Teraz minusy:
Woda - Mk677 zaleznie od organizmu zbiera wode pod skora, nic z tym nie zrobisz, w koncu podbija hormon wzrostku pulsacyjnie, zwykly GH tez trzyma lekko wode. Da sie z tym zyc i mozna niwelowac, po prostu wiecej pic, do tego zielona herbata czy wiecej potasu.
Wlosy/paznokcie - u mnie zauwazlne :D I glownie dlatego przestalem brac. Mimo, ze genetycznie mam mega geste wlosy, to po pol roku zaczely sie robic sztywne i jeszcze gestsze, co zauwazyl u mnie fryzjer, a pod koniec zaczely sie robic lekkie loki - lol - to musialem dluzej z nimi walczyc, zeby dobrze ulozyc :D ( tak, ukladam wlosy :> ) . Po odstawieniu 3-4 miesiace, wlosy wrocily do normy :D Paznkocie zdecydowanie czesciej trzeba scinac :D moze wkurwiac, ale zauwazylem :P
No i ostatnim minusem jest na pewno cena. Jak Cie stac, to warto, jak Ci szkoda, to mozna lepiej wykorzystac ta kase - teraz w Polsce weszla ustawa antydopingowa i ciezko dostac rzeczy bedzie legalnie ( Muscle-zone juz wycofalo wszysto ze swojej oferty, wiec zostaje ***, albo zamawianie z neta ).

To tak na szybko w sumie... ach, Mk staje sie odczuwalem dopiero po jakis 3tyg, wczesniej nie czulem w ogole roznicy, dopiero po 3 tyg suplementacji zaczalem zauwazac benefity z tego ( glownie, ze zaczalem wczesniej wstawac i bylem mega wyspany ).

Z tych ciekawszych rzeczy to polecam poczytac jeszcze o Cardarine - na redukcje elegancki srodek - 14mg dziennie wystarcza ;).

Dzięki serdeczne za wywód ;) Brzmi w pytkę, chyba się skuszę po wyjściu z redukcji. Zwłaszcza, że jeden znajomy bierze i bardzo mocno sprogresował siłę na niektórych ćwiczeniach. Dowiedziałem się, że jest na MK właśnie po tym, jak żartowałem, że musiał coś zajebać, bo wyszedł ciężarami ze strefy komfortu.

I fakt, z Muscle Zone coś się ostatnio zjebało. 2-3 miesiące temu brałem johimbinę i wszystko cacy, teraz jakieś przedsprzedaże i chuj wie co. Nie miałem pojęcia, że wchodzi jakaś ustawa antydopingowa.
Member
Gold: 1,560.29
Jul 7 2017 09:53am
Potwierdzam regeneracje miesni, sen zero zmian, woda tylko pierwszy tydzien i to tez pewnie przez zarcie (wiekszosc ludzi zbiera wode bo sie wlacza ssanie w zoladku ~15-30 min po polknieciu i tutaj jedyna przyczyna tej wody jest to ze wpierdalaja wiecej), sila na plus, fat trzyma w ryzach przy smieciowym zarciu. Imo za drogi/ryzykowny (tak na serio to nie wiesz czy Ci nie dosypia czegos, ktostam na bodyfactory mial mk677 gdzie po zbadaniu byly tam prawie same prohormony) srodek na stala suplementacje, mowa oczywiscie o stosunku ceny do efektow, ja mialem ten wxn, najtanszy na rynku wiec sie oplacalo ale wyczytalem ze gosc od wxn zanizac dawki wiec majac 30 mg moglem realnie miec 15 albo nawet 10 i dlatego nie dzialalo u mnie na sen. Jedyne co musze przyznac to ze faktycznie na nabieranie tluszczu pomagalo. Jestem typem ktory jak sie popatrzy na hamburgera to waga skoczy +5kg a tam pomijajac pierwszy tydzien jakis wielkich skokow wagowych nie bylo.
Go Back To Polska Topic List
Prev1360036013602360336043626Next
Add Reply New Topic New Poll