Quote (dan_07 @ 5 Jul 2017 18:59)
Polecasz? Mógłbyś co nieco o tym skrobnąć? Właśnie przebiłem się przez pozytywne opinie i badania naukowe i jestem pozytywnie zaskoczony - googlowałem to wszystko z przekonaniem, że to kolejny magiczny środek placebo.
Polecam, juz kiedys tutaj pisalem dosc obszernie o swoich doswiadczeniach, ale moge w skrocie opisac. Najwazniejsze, ze nie na kazdego dziala, stad 2 osoby probowaly po moich poleceniach i nie odczuly roznicy, a z drugiej strony znajomi z Koxteamu i 1 znajomy z reala, co sie skusil poczul roznice.
W skrocie to na pewno na plus regeneracja, a do tego krotszy sen. W czasie suplemetancji Mk-677 spalem mniej wiecej od 22-23 do 4-5 MAX i bylem mega wyspany, teraz chodze spac okolo 22, ale musze przestac te 8h minimum, zeby byc do zycia, inaczej jest ciezko.
Z plusow jeszcze to na pewno troche sila podskoczyla, na silce moglem tez dluzej cwiczyc bez zmeczenia, a do tego regeneracja - mimo krotszego snu, jak teraz czuje nogi po siadach przez 3-4 dni i dopiero w 5tym moge 2gi raz robic, to tam bylem w stanie robic juz po 2gim dniu, bo ich nie czulem

( moze to byc tez placebo, bo bralem Mk-677 na masie, teraz redukuje i potrzebuje wiecej czasu po treningu danej partii na jej regeneracje ).
Teraz minusy:
Woda - Mk677 zaleznie od organizmu zbiera wode pod skora, nic z tym nie zrobisz, w koncu podbija hormon wzrostku pulsacyjnie, zwykly GH tez trzyma lekko wode. Da sie z tym zyc i mozna niwelowac, po prostu wiecej pic, do tego zielona herbata czy wiecej potasu.
Wlosy/paznokcie - u mnie zauwazlne

I glownie dlatego przestalem brac. Mimo, ze genetycznie mam mega geste wlosy, to po pol roku zaczely sie robic sztywne i jeszcze gestsze, co zauwazyl u mnie fryzjer, a pod koniec zaczely sie robic lekkie loki - lol - to musialem dluzej z nimi walczyc, zeby dobrze ulozyc

( tak, ukladam wlosy :> ) . Po odstawieniu 3-4 miesiace, wlosy wrocily do normy

Paznkocie zdecydowanie czesciej trzeba scinac

moze wkurwiac, ale zauwazylem
No i ostatnim minusem jest na pewno cena. Jak Cie stac, to warto, jak Ci szkoda, to mozna lepiej wykorzystac ta kase - teraz w Polsce weszla ustawa antydopingowa i ciezko dostac rzeczy bedzie legalnie ( Muscle-zone juz wycofalo wszysto ze swojej oferty, wiec zostaje ***, albo zamawianie z neta ).
To tak na szybko w sumie... ach, Mk staje sie odczuwalem dopiero po jakis 3tyg, wczesniej nie czulem w ogole roznicy, dopiero po 3 tyg suplementacji zaczalem zauwazac benefity z tego ( glownie, ze zaczalem wczesniej wstawac i bylem mega wyspany ).
Z tych ciekawszych rzeczy to polecam poczytac jeszcze o Cardarine - na redukcje elegancki srodek - 14mg dziennie wystarcza ;).