Quote (JohnyCage @ 23 Feb 2017 09:11)
Nie chodzi o pobudzenie, tylko o poprawę wyników, żeby wspomóc kreatynę. Saker coś pierdolił, że dla niego kreatyna + beta alanina to najlepsze połączenie. Ostatnio też coś o argininie pierdolił i chciałem spróbować. W przed-treningówce KFD jest BA i arginina, stąd mój pomysł na zakup.
Beta Alanina tylko jak trenujesz wytrzymalosciowo. Radze poczytac co tak naprawde ona daje. Jak chcesz pompe to arganina/cytrulina. A na poprawe wynikow to efedryna.
Quote (LoQ @ 23 Feb 2017 09:15)
po stimul8 myślałem, że umrę, jak wychodziłem z treningu to nie mogłem skupić wzroku na jednej rzeczy w tramwaju, tym można wskrzeszać ludzi.
Co do innych przedtrenigówek (tych słabszych) to póki co do każdej za mocno mi się wyrabiała tolerancja i 2 scoopy po tygodniu nie kopały prawie wcale.
Raz na jakiś czas jak najbardziej, ale ja u siebie zauważyłem taką patologię, że po jakimś czasie nie chciało mi się trenować "bez".. Z kawą też ciężko, za duża tolerancja, ale przed treningiem zwykle wchodzi, jeśli jest na wieczór. Jak ktoś nie pije kawy na codzień to podwójne espresso przed treningiem powinno porobić jak większość przedtreningówek.
Szczerze mowiac, to osobiscie przedtreningowke zaczalem pic jakos 3 tyg temu - tak jak pisalem, najzwyklejsza z KFD, bez zadnych tam mocnych stymulantow. Ale tez od miesiaca pije max 1 kawe dzienie, gdzie wczesniej to bylo 1 kawa na 2 godzny w pracy ( glownie z nudow i smaku - lubie smak kawy ). Teraz jak przed treningiem rano wypije kawe, to mi wystarcza i juz nie musze prac niczego na pobudzenie lekkie. Ale cieakwi mnie jakby na mnie zadzialal taki stimul czy meso
This post was edited by zYwi3c on Feb 23 2017 02:37am