Quote (Feye @ 6 Jun 2010 11:51)
dobra koksy, mam pytanko.
Sprawa wygląda tak, chciałbym schudnąć. Od 18 dni biorę TFB Trec'a, słabiutki spalacz. Nie jem po 21, 0 fast foodów, zero słodyczy itp. Nie mam jakiejś specyficznej diety, poprostu uważam na to co jem. Jak narazie nie zauważyłem jakiejś poprawy, brzuch mi ani trochę nie spadł ( ogólnie chodziło mi tylko o sam brzuch ) wiek 19 - waga 79 - wzrost 182. Od paru dni biegam codziennie wieczorem, jakieś 30min - na zmianę co parę min truchtem i sprintem.
teraz pytanie brzmi : muszę sobie ułożyć diete, wyliczając te wszystkie kalorie itp ? czy może kupić jakiś lepszy spalacz / czekać dłużej na efekty.
Stopniowo zmiejszaj ww w diecie zastępując je zdrowymi tłuszczami.
W sumie z dietą byłoby najlepiej, bo masz wszystko dopracowane, i jest jakas tam motywacja ale bez też się powinno dać.
Quote (Feye @ 6 Jun 2010 12:08)
wiesz, w sumie wszyscy mi mówią że nie mam z czego spalać ale ja nie jestem zadowolony

dużo trzeba się bawić żeby ułożyć dobrą diete? bo tylko dlatego nie jestem, bo nie potrafię sobie ułożyć odpowiedniej.
To tak jak moja.

Trzeba troche czasu poświęcić... na sfd w dziale odżywianie wszystko znajdziesz.
This post was edited by zuz9 on Jun 6 2010 05:12am