Quote (WjebujeGierki @ 24 Feb 2016 12:06)
Wcionrz poszukuje jakiegoś treningu. Wlazilem na jakies sfd kfd cienrzaruwy.pl itp i tam jest tak od zajebiania tego, ze nawet nie wiem od czego zaczac. Ulozylem kiedys dietę z tych pierdolonych licznikuw kalorii i wyjebane, po miesiącu pierdolnalem to w bok i po prostu zacząłem jeść tyle ile jadlem na diecie mniej więcej, ale bez pierdolonych harmonogramuw i miligramuw gotowanego kurczaka z oddechem starego zamiast sosu czosnkowego. Waga leci w dol caly czas, ale mam ochotę jej w tym pomoc jakimś treningiem. Niestety gdy wchodzę na jakas stronę to milionh karmowskich napierdalaja ZRUB MILION POWTORZEN CHUJA Q DUPIE. NIENIE LEPIEK DWA MILIONY BO TAK LEPIEJ i przyjdzie trzeci i powie NIE NO DLA POCZATKUJACEGO TO WEZ TYLKO POL CHUJA W DUPE A RESZTE NA BARKI I NOGI BO HEHEH DZIEN NOG. No kurwa, jest na pewno jakas nazwa treningu dla początkujących to sobie znajdę pójdę do jakiegoś pachola bez szkoły na pakerni i on mi pokaze jak bezpiecznie to wykonać i elo.
Poszukaj sobie treningu FBW, ćwicz 3x / tydzień. Na necie znajdziesz milion gotowców.