Quote (zYwi3c @ Oct 2 2015 06:59pm)
Przeciez to Layne Norton :P Jeden z najlepszych naturalnym powerlifterow i kulturystow na swiecie, a do tego PhD z dietetyki czy czegos tam ma. Ale przygotowuje do zawodow sama smietanke i jest to jedna z najbardziej szanowanych osob w swiecie fitnessu <3
przy tych rozmiarach i sile ciezko mowic o naturalnosci. ale w sumie po swoich przyrostach widze ze mozna na serio duzo osiagnac naturalnie, oczywiscie odpowiednia dietetyka, najlepsze wspomagacze(dozwolone) i skrupulatnosc i zrobisz sie potworem bez wiekszych trudnosci. potrzeba tylko czasu. ja jak juz pisalem nie mam diety a sila idzie w gore szybko. najgorzej to kurwa klata hahahaha. tragedia jest. ale nie spiesze sie.
ale pwoaznie zrobilem wczoraj dokladnie tak jak on mowi. nie dosc ze cwiczenie wykonuje sie przyjemniej, zadnego bolu w ledzwiach, to te plecy sa tak napompowane ze o ja pierdole. donbry ziomeczek, od teraz bede go ogladal.
zajebisty cytat"if you treat light weight like its heavy, one day you will treat heavyweight like its light" gosc ma przeogromna wiedze faktycznie
This post was edited by DzonyPe on Oct 3 2015 02:16am