Quote (Mexter @ 24 Mar 2015 23:32)
tak ale cale zycie sterow tez przeciez nie bierzesz tylko robisz se cykle ? wystarczy ze gosc mial w przeszlosci 2cykle odstawil wszystko i trzymal miske i cwiczenia i kupil sobie bialko aminokwasy i pare innych rzeczy jako zestaw utrzymania. teraz modne sie zrobilo promowanie naturalnego zdrowego mezczyzny ktory robi street workouty i w ogole dla wlasnego zdrowia a jak popatrzec na tych co kreca filmy to co drugi wyzylowany od sterydow ze az milo. nie mowie ze to nie bylo okupione ciezka praca ale mozna tak z wszystkim powiedziec ze nie bedizesz taki napiety nie osiagniesz takiej pompy czy nawet ze bedizesz mial mniejsza pojemnosc oddechowa bo zalozmy stales godzine w korku przed treningiem, wymowki sa dla slabych kurwa mac a jak ktos juz sie pcha wysoko w tym sporcie to samo do niego przychodzi
mexter dobry dzik
IMO 2 kategorie ludzi w tym problemie:
a ) ktoś koksem po prostu przyspieszył to jak szybko rośnie, powiedzmy typ 180/75 dojechał do 180/80 (liczby z dupy) - raczej wszystko utrzyma, a jak coś spadnie może przez to, że na koksie jest wieksza motywacja do trzymania miski, treningu itp i jak schodzi z cyklu to się bardziej opierdala
b ) ktoś był już na granicy tego ile może wyciągnąć jako natural i na cyklu doszedł dalej, jak jest off to ciężko mu to utrzymać
Wreszcie dorwałem siłownię z dobrym sprzętem do wszelkiego treningu funkcjonalnego. Soft plyo boxy to fajna zabawa, szukałem ich chyba z rok.
Na wolnych ciężarach chłopy takie przeogromne ze jeszcze czegoś takiego nie widziałem, ze 2-3 "normalnych", pozostałych 10-15 to poziom taki, że mogliby za kilka tygodni wyjść na scenę.
This post was edited by toyo on Mar 25 2015 08:44am