Gotuj z MadZombie - odcinek 1Czas przygotowania: ~~15 min
Do przygotowania będzie potrzebne:

Przygotowanie.
Ugotuj makaron w chuj, najlepiej al dante. Taki najlepiej pasuje do tej potrawy. Szybko rozpakuj udka i zacznij je kroić na małe paseczki, kostki, co tam kurwa lubisz. Wpierdol na patelnie udka, pamiętaj muszę się smażyć trochę dłużej niż zwykła pierś z kurczaka. Smaż z ulubionymi przyprawami, ja dodałem zioła prowansalskie, przyprawę do kurczaka złocistego i pieprz ziołowy. Smaż z 8 min. Odcedź makaron, powinien być już elegancko ugotowany. Jeżeli był to makaron spaghetti, to pokrój go jeszcze na mniejsze kawałki. Mogłeś go wcześniej połamać, ale jesteś leniwym chujem. Możesz też nie kroić, rób jak lubisz. Dorzuć makaron do kurczaka, niech się jeszcze podpieką. Nastał czas na sos, weź jogurt prytnij do niego trochę musztardy, trochę keczupu. Nie napierdalaj zbyt dużo, jesteś koksem z JSP. Tu liczymy każdą kilo kalorię. Dorzuć do tego przyprawy i zioła. Dobrą opcją jest: zioła prowansalskie, natka pietruszki, koperek i pieprz ziołowy. Można wpierdolić jeszcze trochę czosnku lub świeżego szczypiorku lub cebulki. Podczas robienia sosu twoje danie się usmażyło. Mam nadzieję, że nie jesteś debilem i od czasu do czasu mieszałeś składniki na patelni. Pokrój pomidorki, mogą być też ogórki. Wszystko na talerz i wpierdalamy

Każdy niech dopasuję ilość składników do swojej diety, dobry posiłek. Można zrobić więcej i później tylko odgrzać. Cena też nie jest wysoka.