Jaki progres? Jaki bodziec? Jaka wode?
Nie ma zadnych dowodow/badan i innych rzeczy potwierdzajacych to co wlasnie napisales.
Cykl kreatyny to mit, ktory zostal obalony juz lata temu -> Nie ma dowodow, ba nawet potwierdzono, ze cyklowanie kreatyna nie daje zadnych dodatkowych korzysci, w porownaniu do osob, ktore ja biora non stop. Tak samo jak zostal obalony mit, ktory twierdzil, ze ciagle branie kreatyny powoduje, ze oragnizm przestaje produkowac kreatyne ( dlatego wlasnie przestawali ja brac )
Co do trzymania NADMIERNEJ wody w organizmie -> Zdajesz sobie sprawe, ze kreatyne nie powoduje trzymania wody pod-skornej, ale ta w miesniach? Ba -> Sa badania ( o ktorych sami ludzie nie wiedzieli co biora - placebo ) - gdzie jedna grupa brala kreatyne, 2ga myslala, ze bierze kreatyne ( wszyscy cwiczacy ) i po 3 miesiacach nie zantowoano WZROSTU w trzymanej wodzie w organizmie ( tej, o ktorej Ci chodzi ) - a dodatkowo zauwazono, ze ludzie, ktorzy brali kreatyne caly czas zwiekszyli swoja mase miesniowa. A najlepsze jest to, ze ostatnie badania pokazuja, ze te trzymanie wody w organizmie przez kreatyne, to nie kreatyna, tylko nadmiar sodu to powoduje - te wszystkie inne wynalazki ( nie-monohydraty ) maja go czasami duzo -> i to ton powoduje, ze trzymamy duzo wiecej wody w organizmie.
Dlatego nie rozumiem, po co ktos ma przestawac brac kreatyne, jak z ciaglego brania jest duzo wiecej korzysci, niz przy cyklowaniu.
A tutaj prosze dowody:
25 zl na 3 miesiace, prosze Cie

Ja zrobię po swojemu, nigdy nie miałem styczności, ale na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że branie non stop mija się z celem.
Napiszę cokolwiek więcej jak zobaczę jak to w ogóle wygląda.