Quote (kapishon @ 12 Nov 2014 14:49)
Ty jak zwykle prezentujesz fantastyczne rewelacje. tak samo jak brudna dieta tak i to (nie róbcie aerobów, hit, cardio etc, tylko pakujcie!) wprowadza mnóstwo zamętu w wiedzę amatorów, którzy nie mają żadnych podstaw z zakresu wykształcenia i ugruntowanej wiedzy naukowej a z kolei lubią nadinterpretować to co czytają a co gorsza wierzyć we wszystko co przeczytają. zresztą taki jest chyba zamysł tych "odkryć". oczywiście teorie te zawierają całą masę kłamstw i twierdzeń, przepraszam za określenie, z tzw. dupy. pozdrawiam żywca odkrywcę sensacji kulturystycznych.
Nie wiem na jakim ty jestes poziomie ale to nie problem żywca, że przychodzą tutaj ludzie z zerową wiedzą. Nikt nie będzie na nich uważał, niech sobie idą na forum kulturystyczne i czytają działy dla początkujących.
Jak poszedłem na studia to gościu z matmy na wejściu nam powiedział "I co, tyle lat się uczyliście tej matematyki? To teraz musicie wszystko zapomnieć, bo ja wam pokażę prawdziwą matematykę". Ty widzę jesteś na poziomie liceum. Może kiedyś dorośniesz do twierdzeń, które teraz wydają Ci się absurdalne.