Quote (youfail @ 8 Nov 2014 19:52)
wlasnie na razie mialem propozycje od znajomego ze studiow, zeby zapisac sie do platinium na mogilskiej, ale teraz to mam w sumie metlik;d nie zalezy mi na multum maszyn, dla mnie najwazniejsze jest, abym mogl swobodnie, wlasnie bez czekania robic siady/martwy/plaska. w takim razie poszukam jakiejs mniejszej, tak jak mowisz, dzieki za odpowiedz.
Tak sobie myślę, że weź jeszcze obczaj tą mogliską. Nawet nie pamiętam gdzie mają ławeczki i ile, ale z siadami i MC raczej nie ma żadnego problemu, bo na tej strefie cross masz żelaza i stanowisk pod dostatkiem.
Chyba nawet mają tam promocję, że jak masz karnet to w weekend możesz zabrać kogoś ze sobą za friko, więc wbij ze znajomym i sprawdź czy Ci to pasuje.
Dzisiaj dobry dzień, ostatni trening przed wyjazdem.
Podniosłem kcal jednak wyżej od kilku dni, bo po ostatnich fotach nawet PMy dostawałem, żebym więcej jadł xD Czuć dużą różnicę na plus jednak. 5x6x90 siady naprawde lekko, to samo klatka przy 82.5, a tydzien temu mało się przy tym nie posrałem. Kilka 60kg power cleanów zrobiłem, a kiedyś tyle tylko nisko zarzuciłem.
Poznałem dzisiaj Tobiasza Wilka, (chyba -toby- na animalpaku, znałem go już wcześniej tylko nie wiedziałem, że to on), organizuje teraz zawody (m.in. to ostatnie fitness jak dobrze pamiętam), na animalu masę dyskusji na temat IF prowadził, poza tym np. profil No Cardio na FB jest jego.
On nie jest mega wielki, ale naprawdę dobrze docięty jak na kogoś, kto nie startuje i mówił, że trzyma taki BF przez cały rok. Wystające kable na łapskach i barkach, suchy brzuch, wielu zawodników kilka czy kilkanaście dni przed startem wygląda o wiele gorzej. Z tego co pamiętam jest na leangains już bardzo długo.