Quote (youfail @ 7 Nov 2014 23:20)
moze ktos polecic jakas dobra silke w Krakowie, za rozsadne pieniadze? okolice czyzyn najlepiej
Quote (zYwi3c @ 7 Nov 2014 23:26)
ta do ktorej toyo chodzi jest mega spoko podobno
Nie wiem czego potrzebujesz, czy byle jakiej piwnicy czy lubisz jakieś bardziej pojebane rzeczy.
Chodziłem do Ozone w Galerii Krakowskiej, ale kupiło to Platinium i teraz jest kompletna masówka.
Ozone było naprawde dobrym klubem, tam w zasadzie rządzili instruktorzy (w miare ogarnięci), a nie dupy od marketingu i przez to można było fajnie poćwiczyć.
Odkąd jest Platinium ceny mocno spadły i jest multisport, zaludnienie 17 osób/metr^2 wieczorem, ja chodzę rano i tylko to mnie ratuje.
Mają chyba w grudniu albo styczniu powiększyć cały klub o kilkaset m^2 i dać więcej racków itp.
Jest jeszcze Platinium na Mogilskiej, też ciasno, ale mają sensowną cross-strefę, boxy i inne zabawki jak u mnie, do tego nie jest tak daleko od Czyżyn.
Podobno w Plazie mają otworzyć kolejne Platinium i tam mają mieć jeszcze większą strefę do CF, do tego jeszcze ciekawsze zabawki do gimnastyki itp., mówią na mieście, że ma powstać nawet coś w stylu sekcji dwuboju, zobaczymy co z tego wyjdzie.
...a jak potrzebujesz po prostu poćwiczyć to bierz pierwszą z brzegu małą siłownię, przynajmniej nie będziesz musiał stać w kolejce do ławki żeby zrobić klatkę.
W platinium ostatnio kolejki były nawet pod prysznic i są momenty, gdzie nie wpuszczą Cię do klubu, bo nie ma już wolnych szafek w szatni, dobra patologia tam odchodzi.