Quote (zuz9 @ 4 Nov 2014 08:51)
Toyo, też ćwiczę od stycznia (nie licząc 3-4lata temu). Imo podbij kalorie na zimę, a od kwietnia do wakacji fat spalisz jeśli złapiesz. Więcej siły, lepsze samopoczucie, więcej żarcia :thumbsup: - same plusy.
Spokojnie zuz, ja nawet tydzień temu pisałem:
Quote (toyo @ 27 Oct 2014 14:51)
Całe życie byłem gruby/grubawy i mam balans przesunięty w stronę niskiego bf (jak na mnie, czyli 10-12%) niż mięsa. Będę dodawał na pewno te kcal, ale to będzie raczej baaardzo lean bulk, nie zależy mi na tym, żeby rosnąć.
Chyba nie znam nikogo innego z podobnym podejściem, pojebany troche jestem.
Serio jakkolwiek to brzmi to BB mnie nie bawi i tyle, to jest raczej skutek uboczny wszystkiego co robię. Sylwetkowo wystarcza mi to co mam, byle się tylko nie zalewać bardziej. Jeśli ja nie płaczę to nie macie się co o mnie martwić

Plan związany z siłownią to podciągnąć się siłowo do wyników tak jak pisałem i doprostować sylwetkę (ciągle lekka hiperlordoza). Rozpiska to nadal Stronglifts, czyli 5 podstawowych ćwiczeń bez żadnego bicepsingu itp., nie ma tam atakowania klaty i bicepsa pod siedmioma kątami.
Potem chciałbym się nauczyć dwuboju.
Na 2015 rok planuje przebiec maraton i walczyć na rowerze w XC na dystansach mini i medium, ew. spróbować enduro, gdybym podciągnął technikę.
Tak wyglądają plany człowieka, które całe życie przesiedział przy komputerze

Quote (arthurro @ 4 Nov 2014 13:01)
Przecież on tam ma test enan + bold + tren ace.
This post was edited by toyo on Nov 4 2014 05:09am