d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Body-building. The Second Official Thread. > Siłownia - Oficjalny Temat
Prev1314931503151315231533626Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4.00
Oct 6 2014 02:41pm
Mam już PVC w domu, budują mi osiedle koło bloku, dostałem wczoraj kilka ścinek za browara od ciecia co placu pilnuje :D
Ale to chyba nie do końca to czego szukam, wydaje mi się, że nie rozbija pleców tak fajnie jak te z wypustkami.

Żywiec to może taki wezme http://tnij.org/dildoxd + rure PVC mam bez wypustek i będzie dobre kombo z tego chyba.
Member
Gold: 48.33
Oct 6 2014 02:45pm
taki wałek to dobra sprawa?
Member
Gold: 15,461.01
Oct 6 2014 03:01pm
od siebie dodam tylko, że z rur pcv da się skonstruować wszystko, parę lat temu miałem bazookę na ziemniaki, ładna moc była :thumbsup:
Member
Gold: 4.00
Oct 6 2014 05:28pm
Quote (tamburyn @ 6 Oct 2014 22:45)
taki wałek to dobra sprawa?

Dobra, chociaż trzeba porolować się kilka razy żeby ogarnąć jak to robić.
Ja po wizycie u fizjo zacząłem się wałkiem bawić. Inaczej nogi pracują, nie są nigdy takie obolałe czy spuchnięte i chyba słuchają mnie lepiej nawet jak są mocno styrane :)
Nie wiem ile jest w tym prawdy, a ile placebo, ale początkujący koleś, który ze mną ćwiczy raz roluje dupsko, a raz nie i mówi, że jak się bawi wałkiem to potem praktycznie nie ma zakwasów.

Quote (LoQ @ 6 Oct 2014 23:01)
od siebie dodam tylko, że z rur pcv da się skonstruować wszystko, parę lat temu miałem bazookę na ziemniaki, ładna moc była  :thumbsup:

Pamiętam jak to zmajstrowaliśmy z kolegą, ustawiliśmy skierowane lekko do góry i myśleliśmy, że ziemniak przeleci góra kilkanaście metrów. Dobrze, że nikogo nie zabiliśmy.

Wczoraj widziałem u siebie jakiegoś ruska, mówił że trenuje crossfit i nie wiedział kto to Klokov, ale skakał w chuj wysoko, a to był krasnal 170cm około. 2 boxy na sobie mają chyba ok. 100-110 cm (małe mamy, bo normalne są chyba 75cm sztuka) i jeszcze talerze na to kładł.
Oczywiście też zacząłem skakać, na razie max jakieś 80-90 cm i boję się wyżej, jak ustawiłem tyle co on miał i się na to wdrapałem to nie wiedziałem jak zejść, w listopadzie go dogonie.
Member
Gold: Locked
Oct 6 2014 07:44pm
Quote (mysz15 @ Oct 6 2014 06:00am)
ale pierdolenie.
Nie jestem zadnym bodybuilderem. W dupie mam ta cała kabanierska otoczke, ktora generuja wannabe spierdoliny.
Moim jedynym celem jest wygladac zdrowo i nabrac troche sily i rzeźby - zadnych chorych wkręt typu trening 5 razy w tygodniu, odzywki czy popierdolona dieta z 40 jajami i 1kg kury dziennie.
Nie potrzebuje wiele, zeby dobrze wygladac i nabrac ogolnej siłowej sprawnosci - mam wyjebiste geny i sram na placz smieci, ktorzy cisną wszystkie mozliwe kombinacje, a i tak wyglada jak gowno...
3x 40-60minut w tygodniu, żadnych splitów, wyciskanie, drążek, przysiady + wspinania, bicek + tricek,...i pierdole wszystko inne. A do tego wystarczy mi jebany gryf z obciazeniem + drążek i nic wiecej.
Mam napiety grafik i nie mam czasu na pierdolona siłke... dojazdy, przebieranie sie, ...czekanie w kolejce do sprzętu (tak kurwa, w warwszawie prawwie wszedzie scisk jak na ulicy w Bangladeszu)
pomijam aspekt hajsu... za kilka miesięcy cwiczen (karnet albo multisport) mam juz sprzet ktory jest mi potrzebny do cwiczen. A nie ma lepszego miejsca do cwiczen jak dom... czilaut, muzyczna jaka chcesz (a nie kurwa plebejski łubudu) zero tępych spoconych smieci, sprzęt czysty, zero kolejek, robisz wszystko jak chcesz kiedy chcesz i ile chcesz...
to podacie mi to pierdolone forum kabanierskie czy dalej bedziecie pierdolic od rzeczy?:*

JAKBYS MIAL ZAJEBISTE GENY TO BY PRZEZ GLOWE BY CI NIE PRZESZLA MYSL ABY CWICZYC ;DDD
Member
Gold: 0.00
Oct 7 2014 01:23am
Quote (mysz15 @ Oct 6 2014 03:00pm)
ale pierdolenie.
Nie jestem zadnym bodybuilderem. W dupie mam ta cała kabanierska otoczke, ktora generuja wannabe spierdoliny.
Moim jedynym celem jest wygladac zdrowo i nabrac troche sily i rzeźby - zadnych chorych wkręt typu trening 5 razy w tygodniu, odzywki czy popierdolona dieta z 40 jajami i 1kg kury dziennie.
Nie potrzebuje wiele, zeby dobrze wygladac i nabrac ogolnej siłowej sprawnosci - mam wyjebiste geny i sram na placz smieci, ktorzy cisną wszystkie mozliwe kombinacje, a i tak wyglada jak gowno...
3x 40-60minut w tygodniu, żadnych splitów, wyciskanie, drążek, przysiady + wspinania, bicek + tricek,...i pierdole wszystko inne. A do tego wystarczy mi jebany gryf z obciazeniem + drążek i nic wiecej.
Mam napiety grafik i nie mam czasu na pierdolona siłke... dojazdy, przebieranie sie, ...czekanie w kolejce do sprzętu (tak kurwa, w warwszawie prawwie wszedzie scisk jak na ulicy w Bangladeszu)
pomijam aspekt hajsu... za kilka miesięcy cwiczen (karnet albo multisport) mam juz sprzet ktory jest mi potrzebny do cwiczen. A nie ma lepszego miejsca do cwiczen jak dom... czilaut, muzyczna jaka chcesz (a nie kurwa plebejski łubudu) zero tępych spoconych smieci, sprzęt czysty, zero kolejek, robisz wszystko jak chcesz kiedy chcesz i ile chcesz...
to podacie mi to pierdolone forum kabanierskie czy dalej bedziecie pierdolic od rzeczy?:*

Jak znam zycie to i tak bedziesz wygladac jak kawalek papieru toaletowego
Prowokacja fhui slaba ale z jednym sie zgodze tez wole cwiczyc u siebie w piwnicy
Synek jednakze dieta + dobre odzywki zrobia z Ciebie dzika
forma lato 2014 , teraz masowka wiec nie wstawiam bo juz troche zalany :-)

e : ps ~> ostrowia orzech laskowy najgorsze scierwo jakie pilem -,-

This post was edited by RainyDay1 on Oct 7 2014 01:34am
Member
Oct 7 2014 01:53am
Quote (RainyDay1 @ 7 Oct 2014 09:23)
Jak znam zycie to i tak bedziesz wygladac jak kawalek papieru toaletowego
Prowokacja fhui slaba ale z jednym sie zgodze tez wole cwiczyc u siebie w piwnicy
Synek jednakze dieta + dobre odzywki zrobia z Ciebie dzika
forma lato 2014 , teraz masowka wiec nie wstawiam bo juz troche zalany :-)
http://i.imgur.com/pzm3Lv6.jpg
e : ps ~> ostrowia orzech laskowy najgorsze scierwo jakie pilem -,-

facet, przede wszystkim odżywki :O

e/ jak ja mam trzymać dietę jak znowu dzisiaj placki i ciasta w pracy i japierdole, czemu to tak ;(((((

This post was edited by tamburyn on Oct 7 2014 01:54am
Member
Gold: 8,910.00
Oct 7 2014 02:01am
też od jakiegoś czasu mam zamiar kupić foam roller ale zastanawiam się czy to nie jakiś hype marketingowy
Member
Gold: 70.20
Oct 7 2014 06:09am

Quote (tamburyn @ Oct 7 2014 09:53am)
facet, przede wszystkim odżywki :O

e/ jak ja mam trzymać dietę jak znowu dzisiaj placki i ciasta w pracy i japierdole, czemu to tak ;(((((

otoz przede wszystkim dieta panie kolego, a co do odzywek to wlasnie kupilem dzis bialko, 16 eu mnie wyszlo

smak banana i ciastek z kremem
Member
Oct 7 2014 06:16am
Quote (arthurro @ 7 Oct 2014 14:09)
otoz przede wszystkim dieta panie kolego, a co do odzywek to wlasnie kupilem dzis bialko, 16 eu mnie wyszlo

http://oi59.tinypic.com/291gxug.jpg
smak banana i ciastek z kremem http://forums.d2jsp.org/html/emoticons/drool.gif

a widzisz na jakich odżywkach On leci? ;x
Go Back To Polska Topic List
Prev1314931503151315231533626Next
Add Reply New Topic New Poll