Quote (Guru-PvP @ 6 Oct 2014 12:42)
W DOMU CHUJA ZROBISZ, SKONCZ ZYDZIC I IDZ NA SILKE.
INACZEJ MARNUJESZ SWOJ CZAS (TAK JAK WIEKSZOSC CO TU POSTUJE)
ale pierdolenie.
Nie jestem zadnym bodybuilderem. W dupie mam ta cała kabanierska otoczke, ktora generuja wannabe spierdoliny.
Moim jedynym celem jest wygladac zdrowo i nabrac troche sily i rzeźby - zadnych chorych wkręt typu trening 5 razy w tygodniu, odzywki czy popierdolona dieta z 40 jajami i 1kg kury dziennie.
Nie potrzebuje wiele, zeby dobrze wygladac i nabrac ogolnej siłowej sprawnosci - mam wyjebiste geny i sram na placz smieci, ktorzy cisną wszystkie mozliwe kombinacje, a i tak wyglada jak gowno...
3x 40-60minut w tygodniu, żadnych splitów, wyciskanie, drążek, przysiady + wspinania, bicek + tricek,...i pierdole wszystko inne. A do tego wystarczy mi jebany gryf z obciazeniem + drążek i nic wiecej.
Mam napiety grafik i nie mam czasu na pierdolona siłke... dojazdy, przebieranie sie, ...czekanie w kolejce do sprzętu (tak kurwa, w warwszawie prawwie wszedzie scisk jak na ulicy w Bangladeszu)
pomijam aspekt hajsu... za kilka miesięcy cwiczen (karnet albo multisport) mam juz sprzet ktory jest mi potrzebny do cwiczen. A nie ma lepszego miejsca do cwiczen jak dom... czilaut, muzyczna jaka chcesz (a nie kurwa plebejski łubudu) zero tępych spoconych smieci, sprzęt czysty, zero kolejek, robisz wszystko jak chcesz kiedy chcesz i ile chcesz...
to podacie mi to pierdolone forum kabanierskie czy dalej bedziecie pierdolic od rzeczy?:*