Quote (1970 @ 1 Mar 2014 16:46)
paski zakładaj dopiero jak wyleczysz nadgarstek bo inaczej możesz nie odczuwać dyskomfortu a nadgarstek może dalej obrywać.
a rękawiczki wywal

Moze i racja, zaczekam az bede pewny, ze nadgarstek jest ok.
Rekawiczek nie uzywam, mam w szufladzie w razie jakiejś awaryjnej sytuacji.
Quote (zYwi3c @ 1 Mar 2014 16:47)
Dol brzucha schodzi ogolnie dopiero w koncowej fazie redukcji - ale ten vacuum pomaga w trzymaniu plaskiego brzucha 24/7 - cos ala jakbys mial caly czas napiety - niektorzy jak nie maja napietego to maja taki jakby 'gruby' i wypiety, po vacuumie, robi sie bardziej plaski - talia moze pojsc o pare cm w ciagu miesiaca, tak jak w WK mowili.
Ogolnie to na bb.com / getbigu czy innych forach, polecane cwiczenie, jak ktos ma problemy z wewnetrzymi miesniami brzucha.
Ale ja zaczaiłem o co chodzi z brzuchem i tym ćwiczeniem i właśnie mnie ten problem chyba dotyczy - często w ciągu dnia brzuch robi się jakby wystający, mimo, że nie ma tam za wiele tłuszczu (przynajmniej na górze).
Że tej lekkiej oponki nie wytne tak łatwo, nawet, jak byłem chudy to była widoczna, ale może uda się ją troche schować, jeśli "ustabilizuje' ten brzuch vacuumem.
/e: pisałem, że te rękawiczki to tylko do odciążenia nadgarska, żeby doszedł do siebie, nie czepiajcie się
This post was edited by toyo on Mar 1 2014 09:01am