Quote (Rafalek @ 28 Feb 2014 00:50)
Silny jesteś, na redukcji progres robisz czy jak?
Mialem mały przestoj we wrzesniu, ale potem zaczalem wpierdalac i nawet nie liczylem kalorii - i tak jakos przeszlo przez ponad 3 miesiace i przytylem znowu mega :x - ale za to sila poszla w gore ;D - Redukuje ZNOWU od 5 tygodni - 5ty sie zaczal w tym tyg - na ten moment 0 czitow i leci 2400kcal - co mnie dziwi, bo jeszcze pol roku temu, redukowalem na 1800 i nie chcialo leciec.
Aktualnie, od miesiaca robie caly czas tym samym ciezarem - w klatce wiem, ze nie pojde dalej, bo ostatnia seria to juz naprawde ciezko - siady ( tylni ) stoi w miejscu, ale chyba bym te 140 5x5 usiadl, ale nie chce na ten moment probowac, bo poprawiam fronty ( 5x5 105kg w ostatni piatek ).
Najbardizej mnie wkurwia Martwy, bo nie chce paskow uzywac - czuje, ze mam zapas w plecach, ale mi przy 4 i 5 serii puszcza chwyt mimo magnezji, takze staram sie cos z tym aktualnie zrobic.
Quote (JohnyCage @ 28 Feb 2014 00:50)
dla mnie to jest jedyna, aczkolwiek bardzo duża wada: rozpychanie żołądka :/ niestety ale to jest coś czego ja nienawidzę i wcale nie jest bez znaczenia jak uważa większość, nie potrafię w siebie wciskać żarcia dlatego używam LG na redukcji.
możliwe, że jest i coś takiego, ale mnisi to już lvl up.
Oni posługują się umysłem, potrafią zmieniać temp. swojego ciała itp. nie dla zwykłego śmiertelnika, potrafią przenosić większe ciężary niż nie jeden koks co spędził życie na siłowni bez żadnych ćw.
więc ja akurat zostawiam ich w spokoju
Co do rozpychania zoladka, polecam robic Vacuum sobie pare razy w tyg ( znajdziesz na YT: Vacuum excercise ) - poprawia miesnie brzucha i pas sie zmniejszy przy okazji troche. Ja bym mogl i zmiescic te 3/4k kalorii w 1/2h, ale wiem, ze bym nie zasnal pewnie dlugi czas, bo bym lezal i kwiczal

- chyba, ze by wpadly czekolady/lody/chipsy, to wtedy lajcik ;o
O IF nie ma co gadac, bo niektorzy hejtuja i mowia, ze gowno, a sa tez fani. Temat rzeka, ja tam jestem na tym od ponad pol roku i nie zamienilbym, na nic innego - a zaczyalem od postu 16h, aktualnie jest to 20/22h.
This post was edited by zYwi3c on Feb 27 2014 05:57pm