Quote (JohnyCage @ 24 Feb 2014 23:54)
nie przesadzaj żywiec, jest cała masa ludzi którzy jakimś cudem poprawiają sobie sylwetki jedząc bardzo słabo (zazwyczaj ze względów finansowych)
znam parę takich litewskich przypadków. Pytanie tylko co chciałbyś osiągnąć styczeń.
Trzeba pamiętać, że podstawą jest jednak ruch, a nie dieta
nie ruszałem się przez ostatnie pół roku, a jeszcze wcześniej byłem włożony w gips od klatki do kostek przez co łapy mam jakbym uciekł z Oświęcimia brzuch zaczyna odstawać a dzięki braku mięśni na klacie widać moje wszystkie wady postawy.
O nogach nie wspominając bo jak stanę bokiem to ich nie widać. Chciałbym po prostu poprawić swój stan fizyczny żebym nie wstydził się zdjąć koszulki na plaży

Co do czytania i rozpisywania sobie samemu, zabierałem się do tego ale jak zacząłem czytać artykuły wchodzić na fora etc. to znalazłem milion opinii pozytywnych i jeszcze więcej negatywnych na temat każdej którą sprawdzałem i w sumie sam się zgubiłem koncząc na tym że nie wiem czy potrzebuje na masę czy na rzeźbę.
Macie może jakąś dobrą stronę gdzie można się edukować na takie tematy, sprawdzoną gdzie jest wszystko czarno na białym?
This post was edited by Styczenx1600 on Feb 24 2014 05:07pm