Quote (Jasko @ 19 Feb 2014 18:18)
http://i.imgur.com/7uBY2aM.png
tak żeby nie rzucać samymi obwodami. Imo to tym nogom trzeba tylko redukcji, a nie większej ilości mięcha

Wracając do nóg: ja nie mam tak pociętych, duże, ale nie wyglądają za dobrze. Chyba kwestia grubych kości, bo nie są otłuszczone jakoś wyraźnie bardziej niż reszta ciała, ale łydka ani czworogłowe nie są zarysowane.
Ostatnio trener pytał mnie skąd mi się takie wzięły. Podejrzewam rower, bo jeżdże na singlespeedzie, jak wracam z pracy to mam kawałek pod górę, a po takim podjeździe często czuje je jak po przysiadach albo wykrokach.
W piątek chciałem na szybko zrobić trening, mam FBW, w którym przysiady są pierwsze. Jakieś chuchro z crossfitu zajęło klatke na prawie godzine (rzucał jak pojebany samym gryfem po klatce). Przez to robiłem je na końcu i cały trening wyszedł kompletnie inaczej, we wszystkich ćwiczeniach dodałem po kilka kg i szło bez problemu, tak +/- 10-15% więcej siły wszędzie. Zupełnie inaczej wszystko powchodziło, za to po przysiadach na końcu miałem mgłe przed oczami. Dobra lekcja, myśle, żeby raz na jakiś czas dla zabawy to powtórzyć.