Quote (Mep @ 14 Jan 2014 13:32)
wolny ciezar a dips to co innego omfg.. zrozum to w koncu i nie gadaj glupot.
ofc kazdy ma swoj typ treningu ktory dziala na niego. ale nie mylmy prostych i podstawowych pojęć jakimi jest "wolny ciężar" - obciążenie "dips" - ćwiczenie >.<
Moze i napisalem dlupote piszac, ze dokladnie DIPS = Wolny ciezar, ale na pewno mozna je zaliczyc do tej katerogii.
Zreszta kurwa, jak nie Maszyna, to musi to byc w jakims stopniu "wolny ciezar" :v - w sumie to jeszcze jest 'bodyweight excersise' - ale dipsy z obciazeniem >>>
Quote (Mep @ 14 Jan 2014 13:35)
ja czuje tylko po treningu - tzn w sumie to nic nie czuje bo nie jestem w stanie uniesc reki do gory nawet jak bluze ubieram.
lecz na drugi dzien nie mam juz takich zakwasow.
stary sposob - sok z wiśni który niweluje kwas mlekowy : )
Przy 4/6 trenignach w tygodniu szczerze mowiac juz nie czuje, tkz. 'zakwasow' - na poczatku swojego nowego planu pierwsze 3 tyg to byla masaka, ledwo chodzilem, ale aktualnie, robiac siady 3x week, klate x2, i plecy x2 to organizm sie ogarnal i jest spoko.
Jedyne cwiczenie, ktore czuje po - DOPIERO - paru dniach, to lydki animala z obicazeniem - pierwsze 2 dni lajcik i wszystko ok, ale 3ci/4ty dzien to z lozka nie moge wstac :x
http://youtu.be/Dj0SKD_NjTw?t=1m40sThis post was edited by zYwi3c on Jan 14 2014 06:44am