Quote (myl0rd @ Nov 19 2013 08:16pm)
Byłeś gdzieś z tym kolanem i wiesz co jest nie tak, czy może jesteś zadowolony, że masz pretekst do nie trenowania nóg?

Na rowerze/biegając to czwórek to Ty nie zbudujesz, nie wiem jak bardzo byś tego kurwa chciał

U mnie od września poszło 3cm w udzie, 20 serii siadów w tygodniu. Wcześniej w sumie nie ćwiczyłem nóg(no w sumie to wcale nie ćwiczyłem jeszcze niedawno...), a teraz siady są moim ulubionym ćwiczeniem.
Pokaż zdjęcie uda, potwierdzisz tylko to co napisałem wyżej

tak jak mowie nog praktcznie nie cwicze wiec nie ma sie co chwalic,na pewno troche z lenistwa ale kolano tez mnie znacznie blokuje,nigdzie z nim nie bylem mimo ze czasem sa dni ze nawet jak siedze i gwaltownie wstane to cos tam strzela,a juz sobie wkrecilem w banie ze jak bede robil przysiady to na bank cos "chrupnie" i bedzie koniec imprezy

uda takie

nie ma sie czym chwalic
/e wiem ze na bieganiu czworek nie zbduje,areoby robie po to zeby sie nie zalac,ale na 100% wiem ze udo mi tez uroslo od poczatku kuracji bo widze to po wyszydzanych spodniach ktore akurat w udzie coraz ciasniejsze;)
/e2 @kapitan_planeta barki na stojaco jesli chodzi o wyciskanie sztangi,nie pamietam teraz ile tam powtorzen ostanio poszlo,w czwartek bede robic to napisze. Biceps na gryfie lamanym serie po 40-45kg x12-15powtorzen,hantle 17,5kg-20kg (uginanie na nodze,chwyt mlotkowy itd) tak jak pisalem nie robilem jeszcze maksow
This post was edited by hoolz on Nov 19 2013 02:38pm