Quote (dan_07 @ 4 Sep 2013 21:09)
Jesteś pewien, że to od płatków owsianych? Sam przez prawie rok cierpiałem na takie wzdęcia, że w żołądku przepierdalało mi się jak w Syrii, po czym po wielu testach doszedłem do wniosku, że to przez białko w prochu i BCAA + gainery i tego typu gówna. Jeżeli wcinasz jakiś proch, to odstaw go na tydzień i powinieneś się przekonać, że to nie po płatkach owsianych. Mam mega chujowy żołądek, od byle czego mam jakieś problemy, a wpierdalam 250g płatków owsianych dziennie i jest naprawdę spoko.
tak jestem pewny, same białko mi nie pompuje samary, a owsiane jak najbardziej
Quote (1970 @ 4 Sep 2013 21:32)
szukaj płatków owsianych gluten free bo same w sobie płatki nie mają glutenu tylko resztki z których nie zostały oczyszczone
też mam zawsze wypchany brzuch po owsianych albo twarogu ale nie przejmuje się, na scenę nie wychodze a jak odstawie na parę dni to brzuch robi się normalny
też dobrym sposobem jest dodawanie do owsianych 2 łyżki otrębów, wtedy nie leżą te płatki w żołądku
ciężko w UK to takie zdrowe produkty, ale poszukam, dzięki za radę 1970
Quote (zYwi3c @ 4 Sep 2013 22:12)
Na czczo wieczorem go robie - probowalem ostatnio cos zjesc 3h przed treningiem, ale strasznie mi ciazylo na zoladku i slabo sie czulem w czasie treningu - na czczno duzo lepiej mi sie cwiczy - chyba sie juz przestawilem.
nakurwiaj kleiki co się trawią tyle co piardnięcie

Quote (Guru-PvP @ 5 Sep 2013 01:42)
KURWA, TEMAT O BODYBUILDINGU, A WSZYSCY SIE WYCINAJA NA JESIEN/ZIME. DOKAD ZMIERZASZ JSP.
zmierza na Mr. Olimpia, co drugi wychodzi tam za 3tygodnie
This post was edited by myl0rd on Sep 5 2013 11:21am