Quote (zYwi3c @ 2 Sep 2013 13:04)
Dalej nie czytam ; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
e; o czym wy w ogole pierdolicie.
Na kazdym forum koles zostanie zjebany, za to, ze zachowuje sie jak typowy sezonowiec. Ktory nic nie poczyta, tylko mysli, ze zapyta na forum i zaraz mu wszyscy sie rzuca do pomocy, bo to takie super.
A napisaniem, ze nog nie chce robic, bo jezdze na rowerze, to ja pierdole - nawet nie wiem jak to skomentowac. Na rowerze budujesz wytrzymalosc ( tak samo bieganie ) - nie ma opcji, ze nogi Ci urosna bez ciezkich treningow na silowni.
Do tego robienie nog wplywa na cale Twoje cialo, poprawia posture jak i przysiady sa najwazniejszym cwiczeniem na silowni - i kazdy Ci to powie - jest to najciezszy trening i zarazem najlepszy.
Dokładnie, sobie kurwa otwórz google i poczytaj. Co to za przyjemność powtarzać w kółko wszystkim to samo. Co chwilę pojawia się jakiś pajac: "nie wiem nic, nie mam diety, chcę urosnąć bajceps, POMOCY!!!" Zadaj sobie chociaż trochę trudu... Nie dostaniesz niczego na srebrnej tacy, jeżeli nie zadałeś sobie trochę trudu żeby poczytać o tym to znaczy, że:
a) nie masz odpowiedniej motywacji, b ) nie dasz z siebie wszystkiego na siłowni. Dzięki czemu mogę Ci od razu powiedzieć, że taki trening nie ma sensu.
I nie mówię tego dlatego, że Cię nie lubie, tylko dlatego, że ILE KURWA MOŻNA?!?!
Wchodzisz na pierwsze lepsze forum kulturystyczne i masz całą masę podwieszonych tematów, które należy przeczytać zanim kurwa nawet zadasz pytanie, tam wszystko jest.
This post was edited by JohnyCage on Sep 2 2013 05:22am