Quote (Minamo @ 7 Aug 2013 14:36)
jak robzijasz posiłki na VLCD ?
Ja caly czas od 4 miechow jade na LG/IF z czego ostatnie 2 miechy jem tylko 1 posilek po treningu.
Takze 0.5kg kury + Twarog/jajka/orzechy ( zalezy na co mam ochote ) wchodzi po treningu.
Teraz nie wyobrazam sobie inaczej. Przez ostatni tydzien po cheat dayu, mialem ochote na ciagle jedzenie i mialem praktycznie tydzien cheat dayow i w niektore dni jadlem pare h przed silownia - jakis obiad czy cos. I chujowo mi sie mega cwiczylo, zdecydowanie wole na czczo - wtedy jakos wiecej sily mam. Troche 'niewyspany/zmeczony' przychodze na trening po calym dniu pracy - ale jak juz zaczne sie rozgrzewac i zaczne pierwsze serie - to nagly przyplyw mocy i az chce sie trenowac.
Najgorzej mam w dni kiedy koncze prace o 12/13 - wtedy jak sie nudze i nie mam co robic to bym cos wpierdolil ;x - ale nie z powodu glodu, tylko od tak z nudow ;o
e; Musze sie chyba bardziej rozciagac po treningu - bo aktualnie to z 10 min tylko temu poswiecam. A czuje, ze caly spiety jestem i na nogach i plecach, az sie chujowo chodzi/stoi/siedzi ;x
This post was edited by zYwi3c on Aug 7 2013 07:55am