Quote (myl0rd @ 2 Aug 2013 17:24)
pewnie mówią, że się nie zna, bo przecież inni dietetycy nie mogą się mylić
w życiu nie pójdę do zwykłego dietetyka
zYwi3c, jaka pogoda w Gdańsku?

Slonce i mega duszno ;/ siedze w samych spodenkach wlasnie po silce i sie rozplywam ... a jutro i w niedz ma byc jeszcze cieplej ;/ nic tylko na plaze ( a woda cala zielona :| )
Quote (elkabel @ 2 Aug 2013 17:28)
Nic nie czytałem dlatego wolałbym konkretna odpowiedź
Przeciez masz mase osob, ktore robia redukcje na IF, to nie tylko moje i myl0rda zdanie, ze jest lepiej. Wystarczy wejsc na animala/getbiga/bodybuiling, dzienniki maja praktycznie wszedzie Intermitten Fasting dopisane - a ludzie opisuja, ze lepiej i szybciej im fat schodzi ( ofc, nie tak, ze od razu nagle zauwazasz mega roznice ). Ale duzo latwiej kontrolowac jedzenie, nie musisz jesc jebanych 5 posilkow dziennie po 400kcal ( gdzie, tylko robisz sie bardziej glodny po takim gownianym posilku ) - a tak zjadasz sobie 1/2/3/ porzadne posilki i masz spokoj. Caly dzien nie myslisz o jedzeniu ( profit ) tylko robisz to co masz robic.
Dla mnie to jest full of win. Mam taka prace w wakacje, ze codziennie jestem od 7 do 13/18 - wracam ide na silke na czczo i dopiero po silce sobie robie na spokojnie w domu jedzenie i zjadam wszystko w 1/2h.
Pierwsze pare dni ciezko bylo sie przestawic, glod itd itp. Ale po tygodniu juz lajtowo i nawet po silce sie nie chce czasami jesc ( czasami sam dopiero po 2/3h po silce jem ).
Jak nie sprobujesz sam to nigdy nie bedziesz mial swojego zdania na ten temat.
Jest tez masa osob, ktorym IF po prostu nie podchodzi i tak nie potrafia, a i tak robia wycinke / mase. Wiec wszystko zalezy od osoby i od wygodu - JAK KTO WOLI.
This post was edited by zYwi3c on Aug 2 2013 12:38pm