Quote (Guru-PvP @ 31 Jul 2013 15:47)
DALEJ NIE ROZUMIEM DLACZEGO TA DIETA JEST DLA WAS TAKA ATRAKCYJNA. MINIMALNY DEFICYT + EW. CARDIO NIE DA SIE SPIERDOLIC POD ZADNYM POZOREM. POTRWA DLUZEJ? BYC MOZE. NA PEWNO NIE MA TO ZLEGO WPLYWU NA GOSPODARKE HORMONALNA I SAMOPOCZUCIE. POWODZENIA JEDNYM SLOWEM.
MYSLICIE, ZE PROFESJONALNE KOKSY, KTORE WYCINAJA SIE PO 16-20 TYGODNI PRZED WYSTEPEM TO IGNORANCJA I BRAK WIEDZY? A MOZE CZESC PLANU MARKETINGOWEGO?
umiesz czytać co napisałem? że to jest jedna z wielu metod wycinki i każdy stosuje taką jaka mu pasuje
ja osobiście wole kręcić więcej cardio ale pojeść nawet na tej redukcji niż lecieć na 1k kcal z białka, no chyba że ktoś mi da sibu bo inaczej bym nie wytrzymał ale każdy się wycina na tym co dla niego wygodniejsze i argument że popali mięśnie jest słaby bo tak samo mogę powiedzieć jak ktoś ma lekki deficyt, przecież też je za mało
Quote (Guru-PvP @ 31 Jul 2013 16:02)
A WEZ JUZ DAJ SPOKOJ, TE TYPY SIEDZA NA FORUM PO CHUJ WIE ILE GODZIN DZIENNIE I CZYTAJA O NOWYCH TECHNIKACH, DIETACH, CZY PLANACH TRENINGOWYCH, GDY TAK NAPRAWDE NIE MA TO WIEKSZEGO ZNACZENIA BEDAC POCZATKUJACYM LIFTEREM, KTORY NIE ZAMIERZA ROBIC Z TEGO KARIERY.
70% TO DIETA
20% GENY (PATRZCIE MYSZ15, NIE CWICZY, A WYGLADA LEPIEJ NIZ KAZDY KTO TU POSTOWAL SWOJE ZDJECIE)
5% TRENING
5% REGENERACJA
5% SHEER WILLPOWER ;DDD
chyba nie widziałeś jego prawdziwego zdjęcia
This post was edited by 1970 on Jul 31 2013 08:07am