d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Body-building. The Second Official Thread. > Siłownia - Oficjalny Temat
Prev1248624872488248924903626Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.01
Jul 30 2013 02:36pm
Witam po siuśpie
Member
Gold: Locked
Jul 30 2013 11:22pm
-dont be a mentaly weak pussy, dont even ask about cheat meals,just do not, i have been at 5-7% bodyfat for 2+ years in a row.i know perfectly what it takes to do this.

SKONCZYLEM CZYTAC NA 5-7% BF LEVEL FOR TWO YEARS IN A ROW. JEZELI WIERZYCIE W TO, ZE TYP PRZEZ DWA LATA BYL STAGE-READY I ROBIL PROGRESS JAKO NATURAL, TO SUFIT NA LEB WAM SIE SPIERDOLIL.

5%-7% BF:

EAT CLEN TREN HARD. IM OUT.
Member
Gold: 1,513.66
Jul 30 2013 11:28pm
Quote (Guru-PvP @ 31 Jul 2013 06:22)
-dont be a mentaly weak pussy, dont even ask about cheat meals,just do not, i have been at 5-7% bodyfat for 2+ years in a row.i know perfectly what it takes to do this.

SKONCZYLEM CZYTAC NA 5-7% BF LEVEL FOR TWO YEARS IN A ROW. JEZELI WIERZYCIE W TO, ZE TYP PRZEZ DWA LATA BYL STAGE-READY I ROBIL PROGRESS JAKO NATURAL, TO SUFIT NA LEB WAM SIE SPIERDOLIL.

5%-7% BF:

http://eliteadvantage.com.au/wp-content/uploads/2012/03/Ali_comp2-620x465.jpg

EAT CLEN TREN HARD. IM OUT.

Przeciez nikt nie napisal, ze jest naturalem :| na getbigu ma nawet cykle swoje rozpisane, wiec skoncz pierdolic i doczytaj to co pisza.
Member
Jul 31 2013 12:11am
W PIERWSZYM ZDANIU PISAL, ZE CIAL BEZ ZADNYCH WSPOMAGACZY, A TERAZ WYPIERDALASZ MI Z CYKLAMI. WYJEBANE MAM W TEN JEGO BELKOT I NIE BEDE TEGO CZYTAL.

NAWET JESLI NIE JEST NATURALEM, TO WATPIE ABY UTRZYMAL 5-7% YEARROUND. ZDJEC NIE WIDZIALEM, BO NIE CHCE MI SIE SZUKAC. IDZ CIAC NA 1K CALS I WRZUC ZDJECIA SWOJEJ MUSKULARNEJ SYLWETKI O ILE JAKIES ZOSTANA ;DDDD

This post was edited by Guru-PvP on Jul 31 2013 12:12am
Member
Jul 31 2013 12:17am
Quote (Guru-PvP @ 31 Jul 2013 07:11)
W PIERWSZYM ZDANIU PISAL, ZE CIAL BEZ ZADNYCH WSPOMAGACZY, A TERAZ WYPIERDALASZ MI Z CYKLAMI. WYJEBANE MAM W TEN JEGO BELKOT I NIE BEDE TEGO CZYTAL.

NAWET JESLI NIE JEST NATURALEM, TO WATPIE ABY UTRZYMAL 5-7% YEARROUND. ZDJEC NIE WIDZIALEM, BO NIE CHCE MI SIE SZUKAC. IDZ CIAC NA 1K CALS I WRZUC ZDJECIA SWOJEJ MUSKULARNEJ SYLWETKI O ILE JAKIES ZOSTANA ;DDDD

No tak, bo przy 1000kcal popale miesnie ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A co do pierwszego, to widze, ze angielski jezyk zbyt trudny dla takiego polaczka jak Ty. Pisal wyraznie, co ma na mysli mowiac 'wspomagacze'. Takze do lektury i przestan pierdolic, bo sie nawet nie da czytac Twojego belkotu.

e; nawet nie odpisuj, skonczylem gadac, szkoda mi czasu na tlumaczenie wszystkiego, gdy jest to opisane bardzo dokladnie w tych wszystkich 120 stronach na getbigu

This post was edited by zYwi3c on Jul 31 2013 12:18am
Member
Jul 31 2013 12:20am
Quote (zYwi3c @ Jul 30 2013 11:17pm)
No tak, bo przy 1kcal popale miesnie ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A co do pierwszego, to widze, ze angielski jezyk zbyt trudny dla takiego polaczka jak Ty. Pisal wyraznie, co ma na mysli mowiac 'wspomagacze'. Takze do lektury i przestan pierdolic, bo sie nawet nie da czytac Twojego belkotu.

NIE KURWA, PRZY 1K UTRZYMASZ WSZYSTKO CO ZBUDOWALES I SPALISZ SAM TLUSZCZ ;DDDDDDDDDDD

-first off, no t3, no efedrina, no gh is needed, the best drugs for dieting is sheer willpower, you must be happy and looking forward to become shredded.

WYRAZNIE IMPLIKUJE, ZE NIC NIE UZYWAL POZA SILA WOLI ;DDDDDDDDDDD

E; TKANKA TLUSZCZOWA Z MOZGU CI SIE JUZ PALI, JEZELI SADZISZ ZE PRZECZYTAM 120 STRON JAKIEGOS FORUM PELNEGO NIEUDACZNIKOW. IDE SPAC Z PELNYM BRZUSZKIEM, DO JUTRA.

This post was edited by Guru-PvP on Jul 31 2013 12:22am
Member
Jul 31 2013 12:26am
Quote (Guru-PvP @ 31 Jul 2013 07:20)
NIE KURWA, PRZY 1K UTRZYMASZ WSZYSTKO CO ZBUDOWALES I SPALISZ SAM TLUSZCZ ;DDDDDDDDDDD

-first off, no t3, no efedrina, no gh is needed, the best drugs for dieting is sheer willpower, you must be happy and looking forward to become shredded.

No NEEDED = NIE POTRZEBNE, a nie, ze nie uzywal :| - ROZUMIENIE CZYTANEGO TEKST SIE KLANIA
Potem masz zdjecia ludzi, ktorzy jechali i na towarze i bez niego.

A co do palenia miecha - owszem, dopoki bedziesz jadl dziennie odpowiednia ilosc bialka, to nic nie popalisz, na animalu ktos badania wrzucal, nie chce mi sie szukac, wierze, ze sobie poradzisz i sam znajdziesz, jak Cie to zainteresuje.
No i do tego na animalu masz pare osob, ktore pojechaly na VLCD - i wszystko jest ok. Na Getbigu tez masz mase takich ludzi i nie stracili nic sily.

Do tego masz teraz przez kolesia 'hulk_smash' na animalu, zrobiona diete + trening pod ta VLCD, gdzie robisz vLCD 3/4 razy w tyg a przez 2/3 dni ladowania robisz weglami po treningu - wyglada to bardzo fajnie, na pewno warto przetestowac.

moim zdaniem [i zresztą nie tylko moim] anabolizm odbywa się skokowo, a nie z dnia na dzień... po prostu wyglądasz dzień w dzień na pozór tak samo, a potem nadchodzi ten dzień, gdy budzisz się rano, przechodzisz koło lustra i "lol? kiedy ja tak urosłem?"... na VLCD jest to o tyle wyraźne, że gdzieś po 2-3 ostrych treningach połączonych z niskimi kaloriami zaczynasz nagle myśleć, że pospadałeś... że złapał Cię katabolizm... potem robisz ładowanie i dociera do Ciebie, że wyglądasz lepiej, niż jeszcze kilka dni temu! że coś się nagle z dnia na dzień drastyczne zmieniło

takie przeplatanki niskich kcal z bardzo wysokimi są bardzo anaboliczne... poza tym pozwalają bardzo łatwo utrzymać formę... ale ja sobie mogę pisać tu na kolejne 5 stron i powtarzać to samo w nieskończoność, ale już nie zamierzam... ważne, że kumaci zaczynają powoli rozumieć tą zależność

e; mega plusem osob na towarze jes tot, ze nie musza jesc tych jebanych 50g fatu dziennie, zeby trzymac hormony w jakis tam ryzach. Im wystarczy samo bialko ( 800/900 kcal ) - Naturale jak sam galienko i 'no one' pisza, powinni jesc te bialko + fat + minimalne ilosci wegli z warzyw, co ofc spowalnia procesz, bo tygodniowo to jest juz jakies 2500/3000kcal.

This post was edited by zYwi3c on Jul 31 2013 12:30am
Member
Gold: 0.01
Jul 31 2013 01:01am
Quote (Guru-PvP @ 31 Jul 2013 08:20)

E; TKANKA TLUSZCZOWA Z MOZGU CI SIE JUZ PALI, JEZELI SADZISZ ZE PRZECZYTAM 120 STRON JAKIEGOS FORUM PELNEGO NIEUDACZNIKOW. IDE SPAC Z PELNYM BRZUSZKIEM, DO JUTRA.

Utrzyma, taka sama skuteczna metoda redukcji jak inne. To że istnieje vlcd nie zaprzecza skuteczności jechaniu na lekkim deficycie i kręceniu aero. Masować też możesz na parę sposobów.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10204826
stosujący cardio i dietę:
- stracili więcej na wadze (prawdopodobnie przez to, że średnio stracili 4kg mięśni)
- spowolnili swój spoczynkowy metabolizm

stosujący trening siłowy + dietę
- stracili porównywalną ilość tłuszczu co grupa cardio [link poniżej], lecz nie stracili mięśni
- ich spoczynkowy metabolizm przyspieszył

http://www.uniquephysique.co.za/uniquephysique/UserFiles/File/Effects%20of%20Resistance%20vs%20Aerobic%20Training.pdf
a tutaj zdjęcie Galienko

żeby nie było, to na vlcd nie jestem

This post was edited by 1970 on Jul 31 2013 01:02am
Member
Gold: 21,979.00
Jul 31 2013 03:45am
Guru, to co nakbardziej wplywa ma utrzymanie miecha tp trening siłowy i białko, dostarczysz tego to nie popalisz miecha.
Member
Jul 31 2013 07:47am
DALEJ NIE ROZUMIEM DLACZEGO TA DIETA JEST DLA WAS TAKA ATRAKCYJNA. MINIMALNY DEFICYT + EW. CARDIO NIE DA SIE SPIERDOLIC POD ZADNYM POZOREM. POTRWA DLUZEJ? BYC MOZE. NA PEWNO NIE MA TO ZLEGO WPLYWU NA GOSPODARKE HORMONALNA I SAMOPOCZUCIE. POWODZENIA JEDNYM SLOWEM.

MYSLICIE, ZE PROFESJONALNE KOKSY, KTORE WYCINAJA SIE PO 16-20 TYGODNI PRZED WYSTEPEM TO IGNORANCJA I BRAK WIEDZY? A MOZE CZESC PLANU MARKETINGOWEGO?
Go Back To Polska Topic List
Prev1248624872488248924903626Next
Add Reply New Topic New Poll