Quote (Venum1910 @ 27 May 2013 22:57)
widzisz ze zwykla pomylka to beke kminisz, wracajac do tematu, to moze pokazesz swoja fotke skoro tak sie udzielasz tu

Gdyby było sie nawet czym chwalic ( na silke raptem chodze nie cale 1,5roku, gdzie z 'glowa' trenuje od 2,5 miecha ) to bym nie wrzucal swojego zdjecia na forum o 'diablo 2'. I nie wiem co jedno ma do drugiego.
Co z tego, ze sie udzielam ? Tutaj na forum akurat jest masa ludzi, ktorzy maja wieksza wiedze w zakresie silki i diety niz ja - ja dorzucam tylko swoje 2 grosze ( nie zawsze dobre, bo jeszcze gowno wiem ) i dziele sie tym co sie nauczylem/wyczytalem z artykulow i na innych forach w ostatnim czasie.
Quote (Venum1910 @ 27 May 2013 23:08)
bo pewnie naczytał sie menshealthow i swiruje pawiana, a tak na serio powinien siedziec na dupie i nie wychylac sie z szeregu
Jasne, Mens Health zawsze na prospie, glownie te artykuly, gdzie pisza, ze sniadanie to najwazniejszy posilek dnia i, ze trzeba jesc malo wegli jak chce sie schudnac

Quote (kefir @ 27 May 2013 23:22)
Dobra to juz ktos wie czy mozna na czczo (if) robic ciezkie aeroby?
Na NW juz poruszany byl ten topic, jak sie pytales jakos pare dni temu o to - Spetzu Ci odpisal, ze zwykle cardio mozna spokojnie na czczo robic, ale Interwaly najlepiej robic po jedzeniu, bo organizm nie wyrobi.
Tutaj topic na Bb.com
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=153198851&page=1 Ludzie tam tez pisza, ze HIIT po jedzeniu.
This post was edited by zYwi3c on May 28 2013 03:03am