Quote (Guru-PvP @ 17 Apr 2013 21:26)
ZDAJECIE SOBIE SPRAWE, ZE MYSZ WYGLADA LEPIEJ NIZ 95% TEGO FORUM, PRZYNAJMNIEJ Z FOTEK, KTORE TU WIDZIALEM ;DDD
JAK NARAZIE NAJBARDZIEJ ZNOSNA SYLWETKA Z JAKA SIE TU SPOTKALEM.
A NAJSMIESZNIEJSZE JEST TO, ZE WIEKSZOSC Z WAS BEDZIE PRACOWALA CIEZKO 2-3 LATA ABY OSIAGNAC JEGO POZIOM ;DDD
MYSZ, JAK PRZYPIERDOLISZ NA SILKE I POSWIECISZ TEMU SOLIDNY ROK-DWA, BEDZIESZ BOGIEM!
wikem kurwa - a takie dobrze rozbudowane typy przy 2 metrach wzrostu to jest potęga
w tym sęk, ze nie mam za bardzo czasu na siłkę, no i boję się jednego -
Ze jak np sie przeprowadzę i nie bede mial dostepu do siłki przez jakis czas to zjadę w chuj, a nie lubie takiego sezonostwa - a ja jestem podroznik i co roku mieszkam w innym zakątku polski (a za rok jak skoncze studia juz zaczne zmieniac tak miejsca ale po roznych kontynentach)
Dlatego poswiecam na to absolutnie minimum czasu zeby miec taką sylwetkę, ktora moge utrzymac w kazdych warunkach.
Quote (zYwi3c @ 17 Apr 2013 21:28)
Jak to serio Ty, to do 6% BF to ci jeszcze bardzo daleko lol.... to jest okolo 10-12%
kurwa dostalem od dietetyczki taką kartkę z klasyfikacją budowy ciała i mam tam wpisane 6% bf - jak chcesz to chetnie wpierdole fote zebys przestal plakac