Wraz z ojczulkiem chcemy poszerzyć rodzinny biznes i otwieramy siłkę i potrzebuje info od osób które chodzą na siłownie a nie trenują w warunkach domowych jak ja

Mianowicie, jakiej firmy sprzęty najczęściej są wstawiane na siłownie? Ja ogólnie u siebie mam tylko ławeczkę i wielofunkcyjny atlasik firmy krzak, lepsze nie były mi potrzebne

Przygodę z ciężarami zacząłem jakieś 4lata temu, ale myślałem żeby zrobić sobie trenera personalnego i dietetyka. Znacie jakieś dobre szkoły w warszawie które się tym zajmują?
Nie potrzebuje info co wstawiać, jaki metraż jest potrzebny itp, miejsca mam dość sporo, budynek od paru lat stoi nie używany.
W obrębie swojej miejscowości rajd po siłowniach dopiero planuję. ale na wstępie chciałbym się dowiedzieć na czym Wy ćwiczycie

Biznes się opłaca, najbliższa siłka jest oddaona od mojej miejscowości o jakieś 15-20km patrząc na zachód(północny i południowy). Na wschód(północny jak i południowy) brak jakiejkolwiek w obrębie 50km. A wiem że sporo osób ode mnie i z sąsiednich wiosek jeżdżą ćwiczyć.

Dziękuję