Quote (mysz15 @ 19 Mar 2013 14:38)
moglibyscie polecic jakis dobry trening na łapy + barki + klate? Nie chodzi mi o siłe tylko o ładną harmonijną budowę mięsni. Jestem szczupły wiec raczej cos na masę niz na rzeźbę.
potrzebuje treningu max 20-30minutowego ( nie chce poswiecac wiecej czasu na cwiczenia - zawsze miescilem sie w pol godziny i wygladalem dobrze bo od dziecka uprawiam sport wiec sylwetka jest naturalnie dosc harmonijna)
musze wrocic do formy po kilkumiesiecznej przerwie w cwiczeniach spowodowaną wakacjami aka praca w UK i pozniejszym szukaniu pracy + mieszkania... :/
na nogi i brzuch nie potrzebuje bo jezdze na rowerze i jakies proste cwiczenia na brzuch ogarniam
do dyspozycji mam drążek + (uwaga biedak detekted) 2 karnistry ponad 20 lilitrowe wypełnione wodą tak więc ok 25kg na łąpe... + 1 hantel 14kg na rozgrzewke.
myslicie ze warto kupowac jakis metalowy pręt zeby z niego i karnistrów zrobic prowizoryczna sztange czy da sie robic dobre cwiczenia na klate przy 1-ręcznych ciężarkach?
zaczynam tez wprowadzac zdrową dietę pod okiem dietetyka, ale jakas poradę co najlepiej (z takcih prostych, gotowych produktów,a a przy tym zdrowych) zjesc tuz przed i tuz po treningu.. np jogurt z płatkami?
marne prowo
Quote (gierolpelnakurwa @ 19 Mar 2013 14:42)
lapy,barki,klatka+nog nie robisz bo jezdzisz na rowerze+dietetyk+jogurt z platkami
wez kurwa wypierdalaj stad
zastosuj się do tego co kolega wyżej napisał