Quote (Sisio @ 5 Mar 2013 11:57)
Guru-PvP ma racje.
Quote (gierolpelnakurwa @ 5 Mar 2013 12:09)
oczywiscie, ze ma racje, ale jak patrze na jego posty to przypomina mi sie chat pol-1 z diablo 2 :D. wszystko na capsie, pol po polsku, pol po angielsku. dla mnie to cos w stylu: SIEMA WYJECHALEM ZA GRANICE, BO BYLEM PIERDOLONYM ZEREM, A TERAZ JESTEM W CHUJ KOZAK BO ZNAM CIEKAWE SLOWA PO ANGIELSKU.
ciekawi mnie tez, na jakiej podstawie twierdzi, ze ja nie mam pojecia o czym mowie. przeciez to co pisalem zgadza sie z tym co on pisze. ciezej trenujesz = spalasz wiecej kalorii = poprawia sie bilans kalorii przyjetych i oddanych. o niczym innym nie pisalem, bo odnosilem sie do pytania o trening.
e: oczywiscie nie chcialem obrazic innych ludzi, ktorzy wyjechali za granice, bo tylko czesc z nich staje sie takimi szmatami.
przecież ten kolo nie czyta ze zrozumieniem

Ja tu piszę o czasie między seriami, a koleś mi wyjeżdża ze oczywistym stwierdzieniem na temat spadków? WTF?!

to tak, kolo niby jest w temacie, ale jakby nie przeczytał mojego posta tylko spojrzał na nazwę tematu i wpisał cokolwiek.
To tak jakbym napisał, że lepiej się biega w adidaskach niż w glanach, a on na to, że czarne się mniej brudzą niż białe xD Obydwa stwierdzenia są faktem, no ale WTF?!
Spadki są, były i będą, jak to się ma niby do czasu między seriami i w ogóle do mojego posta????
A teraz już dla innych wyjaśnienie.
Załóżmy, że jeden kolo będzie miał 15 sekund odpoczynku między seriami, a drugi 2 minuty? Serio myślicie, że spalą tyle samo?
To zróbcie 5km truchtem i 5km spacerem