Quote (Guru-PvP @ 2 Mar 2013 22:25)
ZYWIEC TYPIE NAWET NIE ZDAJESZ SOBIE SPRAWY JAKA BEKE Z CIEBIE MAM. NAPIERDALSZ PO 20 POSTOW DZIENNIE CO WYCZYTALES I CZEGO SIE NAUCZYLES O LG, A UMKNELO CI TO, ZE TWOJ CALY MARTIN PRZYZNAL SIE DO UZYTKU AAS.
IF ZNALAZLO DUZO FANOW, BO JEST TO O WIELE LATWIEJSZE NIZ WPIERDALANIE 5-6 RAZY DZIENNIE. PODCZAS GDY LUDZIE MYSLA, ZE TO JAKAS MAGICZNA TECHNIKA, TO NA KONIEC DNIA LICZA SIE TYLKO CALORIES IN VS CALORIES OUT + MACRONUTRIENTS BREAKDOWN.
ZAMIAST SPEDZAC PO KILKA GODZIN DZIENNIE NA CZYTANIE I LOGOWANIE SWOICH MIERNYCH WORK OUTOW POWINIENES UDERZYC SILKE 7 RAZY W TYGODNIU I DOPIERO WTEDY ZACZNIESZ DOSWIADCZAC PRAWDZIWE PRZYROSTY.
JEZELI JESTES NA REDUKCJI TO JA W OGOLE NIE WIEM PO CO PIERDOLICIE SIE W TE 'CZYSTE JEDZENIE', SKORO WASZYM GLOWNYM ZMARTWIENIEM JEST PALENIE FATU.
PCE LAMUSY
wiadomo, że najlepiej tylko krytykować i wyśmiewać innych, zamiast tych wypocin doradź mu i reszcie skoro taki wielki znawca z Ciebie
ktoś by może skorzystał, a tak to to tą ścianą tekstu jaką stworzyłeś można sobie podetrzeć wiadomo co
ja chcę spróbować if ze względu na opinie znajomych(chociaż nie wszystkim to pasowało), a nie dlatego, bo Martin jest super elo 320