Quote (hoolz @ Sep 25 2012 11:05pm)
Ja sie na odbloku zupelnie nie znam,jeszcze sie bede konsultowac z kims ze sporym doswiadczeniem;)
Prawdopodobnie zostane przy prop/tren/wino w wersji ze slabszymi dawkami rozpisanej przez Shichirobei,ew co polecacie zeby sie naprawde ladnie pociac i okablowac

(budzet mozna powiedziec ze spory jezeli sie to przelozy na jakosc/jak najmniejsze skutki uboczne). Zeby nie bylo,ciac sie nie planuje na zime teraz,raczej jakos luty/marzec zaczac cykl chcialem
to zreszta poczujesz jaki masz tren. zalezy ktorego undera sobie nakrecisz.
trenu dzialanie odczujesz bezproblemowo. jak 50 mg bedzie za malo to podbij 75 mg, jak jeszcze to 100 mg. powyzej stowki nie idz. jak dalej nie bedziesz czul to zmien dilera ;d.
ja jestem zwolennikiem zmieniania wszystkiego w czasie cyklu od preferencji i zmian w organizmie - moze dlatego, ze moge sobie na to pozwolic - staly dostep do towaru i jakas tam wiedza.
wkurwia mnie jak niektorzy z gory sobie rozpisuja cykle z mostkami cudami na rok i scisle sie trzymaja tego planu, zero myslenia.
co do tematu. najlepiej zapytaj jakiegos ogarnietego ziomka z reala albo jakiegos moderatora dzialu doping, z ktoregos forum.
to zreszta od razu widac po postach, kto ma jakas tam wiedze i co najwazniejsze - testowana na sobie, a nie durnie wypisuje jakies schematy z podwieszonych tematow.