Quote (gierolpelnakurwa @ 27 Jun 2012 20:26)
forum jest ok, ale trzeba dobrze szukac :). a jak wyglada Twoja sytuacja? mam za soba naprawde potezna redukcje z calkiem niezlymi efektami, wiec jesli masz podobna sytuacje to chetnie Ci pomoge
Od Grudnia zaczalem trening. 3/4 razy w tygodniu silka + co 2gi dzien biegi ( 20 / 30 min ). Not sure ile stracilem, ale okolo 15kg poszlo w dol, teraz przy 175 waze jakies 76/77 kg.
Glownie zalezy mi na zrzuceniu tego co zostalo na brzuchu.
Zaczalem robic ABSy i cwiczenia na brzuch ktore znalazlem na Men's Health ( ich stronka po prawej stronie ). Ale dopiero pare dni robie wiec ciezko powiedziec.
Mialem przerwe w biegniu ponad 1,5 miecha z powodu lekkiej kontuzji kolana, nie dalo rady biegac.
Diety jakiejs specjalnej nie mam, poporostu unikam bialego pieczywa, 0 slodiego juz od ponad pol roku no i ogolnie mniej jem. Obiady raczej normalne, kolacja to albo jakis serek wiejski po silowni albo jogurcik 0%.
Na silce to najczesniej wyglada tak:
Pon -> Klata ( rozne, raz na skosie gora / dol , raz plaska )
Sr -> Plecy + biceps
Pt -> Barki + triceps
Sob -> Nogi
Czasami z klata robie nogi, to wtedy tylko 3 razy w tyg jestem.
Do tego od ponad 2 tyg zaczalem robic pomiedzy seriami brzuszki. Staram sie robic okolo 100 brzuszkow pomiedzy seriami, wychodzi okolo 900/1000 brzuszkow na jeden trening.
Glownie zalezy mi wlasnie jeszcze troche na redukcji i miesniach brzucha. - w sumie na silce, sporo osob mi juz mowi, ze jest ok i teraz tylko musze 'przeczekac' az to co pozostalo samo sie rozciagnie i wsiaknie i poprostu mam robic to co robie.
Biegi zaczynam od przyszlego tygodnia, czekam tylko na wyplate i musze sobie kupic jakies buty do biegania, zeby odciazyc troche stopy i miec lepsza wygode, wtedy moze zwieksze dystans.