Quote (Kathorga @ May 29 2012 04:31pm)
tak mi powiedzieli zeby robic na kondyche i redukcje

mi taki trener personalny powiedzial(oczywiscie nie placilem mu nic) zeby na redukcji jechać 20, 20, 15, 15 powtórzeń :< i robić często cwiczenia typu marwe ciagi, przysiady, wyciskanie na klate, podciaganie się bo duzo kalorii to zabiera
btw jestem juz po treningu na czczo, bardzo fajna sprawa ale fiut mnie boli bo wypiłem jakieś 2,5litra wody na treningu siłowym trwający 45 minut (potem aeroby były 55min około + dojechanie do siłowni/do domu na rowerze więc +12 min)
pompa masakryczna, kiedyś jak napierdzielałem ciężarami więcej powtórzeń, cięższe cięzary to takiej nie miałem
teraz robie 10,8 ten sam ciężar potem 8,8 mniejszy
do tego dużo więcej energii miałem, tylko jak wspominam problem był ze szczaniem bo tak dużo płynu w tak szybkim czasie oddałem ze pod prysznicem około 20 minut byłem bo tak mnie kutanga bolała(możliwe ze to dlatego że chciałem dobiec jeszcze 5 minut a i tak mnie cisneło)
btw: przed treningiem siłowym wziąłem jakieś 12g bcaa, po treningu siłowym znów bo aero kręciłem
oczywiście dieta jem nie jem
Quote (Kathorga @ May 29 2012 04:31pm)
tak mi powiedzieli zeby robic na kondyche i redukcje

to nie lepiej dowalić do 8 powtórzeń ale szybko, dokładnie i dużym ciężarem? Przeciez na redukcji wpierdalasz mniej kcal i obcinasz węgle(tak dzięki Wam się nauczyłem :D)
This post was edited by kroplabeskidu on May 29 2012 08:56am