Quote (hoolz @ Apr 13 2012 12:30am)
chcialem napisac pm ale nie hula,pytam bo widze ze masz obeznanie w "rynku". jak bedziesz mial chwile to napisz jakie stacki bys polecil,ew nawet w strone ph moglbym isc gdyby bylo cos naprawde dobrego i dostepnego z pewnego zrodla. pare zl na cykl moge przeznaczyc,to bedzie w zasadzie pierwszy po dluzszej przerwie wiec chyba nie trzeba od razu kluc

glownie chodzi mi zeby sie wyzylowac maksymalnie i zlapac suchego miesnia,wiadomo ze dieta,areoby itd ale jakis DOBRY wspomagacz na pewno by w tym pomogl a jakies mocniejsze juz moze z zastrzykami zabawy to planuje dopiero na zime ewentualnie

właśnie ja sobie podarowałem kreatynę już dawno temu, stwierdziłem że nie ma sensu.
Za czasów jak łykałem kreatynę, to modny był Storm, Clout, Cell Mass, Xpand. Teraz nie mam pojęcia, ale zakładam że jakiejś mega kosy nie wynaleźli.
W sumie na twoim miejscu wypróbował był Turinabol. Przyrosty można porownać z metką, może nawet i lepsze. Natomiast nie ma skutków ubocznych, jak w przypadku metki. Nie aromatyzuje, z tego co pamietam nie jest hepatoksyczna.
Wg mnie przyniesie lepsze efekty niż jakikolwiek stack, czy połączenie nawet dwóch.