Quote (Bodziuu @ 22 Mar 2010 20:59)
znam to

bo sam schudłem ponad 20kg już, i też były pytania jaka dieta, co brałem.. a mówie że zmiana nawyków żywieniowych i ruch
od listopada chodze na siłownie, w wakacje troche ćwiczyłem ale to tak u kumpla to wiesz
nie wiem jak dla Ciebie ale ja się czuje zajebiście jak ktoś mi powie że fajnie teraz wyglądam, że mnie nie poznali bo tyle schudłem

zajebista sprawa

mam teraz 96kg masy chce zejść do takiego poziomy aby mieć dobrze widoczne mięśnie, ćwicze bo to lubie
e: co do tego stereotypu pustego koksa to studiuje automatykę i robotykę, zdałem mature jak dla mnie bardzo dobrze, przyznali mi stypendium zamawiane z uni, 1k miesięcznie przez 10 miesięcy

powiem Ci, ze moja droga do cwiczen byla dosc dluga

na poczatku bylem gruby, chcialem schudnac, ale nie moglem sie do tego zabrac, konczylo sie na 2-3 treningach u kumpla na silowni/jakies bieganie.
co do tego wygladu, to duzo osob mi mowilo, ze mnie nie poznali, bo tak schudlem etc. oczywiscie na poczatku bylo fajnie, ale potem zaczelo sie to robic nudne

potem doszla silownia u kumpla w piwnicy, a teraz planuje 90-dniowy program P90X + bieganie z 2-3x w tygodniu po 20-30 minut, dlatego potrzebuje dobrego bialka,
o tym Optimum 100% Whey Protein nikt tutaj nie może nic powiedzieć ;C