Quote (Bodziuu @ 22 Mar 2010 20:32)
stary ile ja w rl słyszałem że białko to syf abym nie pił tego, albo że odżywki nic nie dają ^^
no bywa

ja sie bardzo czesto z tym spotykam wsrod znajomych
polacy po prostu maja taka mentalnosc, ze boja sie tego czego nigdy nie probowali, boja sie probowac nowych rzeczy
a jesli mowa o silowni to nei wiem czemu, ale wykreowal sie taki stereotyp, ze kazdy, kto uprawia ten sport od razu musi
byc koksem o iq mniejszym od wskaznika bmi, cholernie mnie to wkurza, bo jak potem przychodzi co do czego, czy to w szkole,
czy tez w codziennym zyciu to zaczyna sie zazdrosc i wtedy jest tylko pieprzenie pod nosem "kurde, moglem tez zaczac cos robic, moze powinienem?"
na zeszlych wakacjach biegalem codziennie, na poczatku zeby schudnac, potem juz z przyzwyczajenia, bo pokochalem ten sport, oczywiscie wpadlem
po wakacjach do szkoly, ludzie szok, komentarze, ze jak ja tak schudlem w 2 miesiace etc. Jak powiedzialem o swoich treningach, bieganiu, diecie, zmianie nawykow
zywieniowych to zaczelo sie krecenie nosem, bo to nie tak jak mysleli, ze lykam jakas tableteczke raz dziennie i chudne jak po 3 godzinnych aerobach.
Wszystko ma swoje konsekwencje, wystarczy ciezka praca, motywacja i chec, a osiagnie sie wszystko